Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Gabriel Popoviciu dă undă verde unui proiect rezidențial cu 18 etaje din nordul Bucureștiului

Gabriel Popoviciu dă undă verde unui proiect rezidențial cu 18 etaje din nordul Bucureștiului

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a dat undă verde unui proiect rezidențial cu 18 etaje în nordul Bucureștiului, care va fi anunțat în toamna anului 2021.

Metav SA, companie deținută de compania offshore cipriotă Meandus Limited și controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, a primit de luna trecută autorizația de construire menționată mai sus de către Primăria Sectorului 2 pentru un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului.

Proiectul anunțat pentru construirea Drumului Fabricii de Glucoză în 2021 se ridică la o investiție de 120 de milioane de euro. Complexul va avea funcții mixte, comerciale și rezidențiale. Pe lângă cele două turnuri cu 18 etaje, vor fi construite și clădiri cu 9 și 10 etaje.

Metav a mai anunțat anul trecut o investiție de 40 de milioane de euro într-un nou proiect rezidențial. Bellemonde va fi construită pe un teren de 41.000 de metri pătrați deținut de Metav lângă școala americană și va avea 93 de vile și 17 apartamente.

Pe lângă Băneasa Shopping City și Băneasa Residences, Gabriel Popoviciu a dezvoltat și primele două faze ale proiectelor Bulvedere Residences și Zenville. În anunțarea proiectului de mai sus, compania a menționat că are un nou ansamblu rezidențial în Pipera, care se întinde pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați, aflat în stadiu avansat de proiectare.

În 2017, omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 7 ani de închisoare în dosarul „Băneasa”.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

61% dintre românii care și-au cumpărat o locuință anul trecut au folosit propriile venituri – studiu RE/MAX

Articolul următor

Nusco Imobiliara investește peste 30 de milioane de euro într-un proiect de vile noi în nordul Bucureștiului

Recomandăm și...