Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Happy Cinema va deschide anul viitor un multiplex premium la mall-ul Colosseum

Happy Cinema va deschide anul viitor un multiplex premium la mall-ul Colosseum

Centrul comercial Colosseum și Happy Cinema au ajuns la un acord pentru a deschide anul viitor un cinema premium, cu cinci săli de spectacol și în jur de 400 de locuri.
Cu o investiție bugetară de 1,4 milioane de euro, Happy Cinema Colosseum va aduce o serie de inovații în design, facilități și tehnologie la Colosseum Mall.

„Happy Cinema Colosseum este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am dezvoltat, atât din punct de vedere al locației, cât și dintr-o viziune inovatoare și buget alocat. Cu acest proiect am realizat, prin excelență în calitate tehnică și design, promitem confort maxim și ne propunem să oferim momente de relaxare absolută. Happy Cinema Colosseum este conceput pentru a permite clienților să se bucure de facilități premium într-un cinematograf modern și inovator”, a spus administratorul Happy Cinema, Ecaterina Mateescu.

Happy Cinema a furnizat logistică și tehnologie de ultimă generație pentru cinematograful din mall-ul Colosseum, de la echiparea și designul holului cinematografului, până la sistemele de proiecție și sunet. Scaunele clasice de cinema vor fi înlocuite cu fotolii de cinema, iar în sălile premium vizitatorii se vor putea bucura de fotolii rabatabile. În plus, în cadrul acestui proiect, echipamentele de proiecție video digitală iluminată vor fi înlocuite cu videoproiectoare bazate pe surse de lumină cu tehnologie laser. Nu în ultimul rând, spațiile vor fi concepute pentru a găzdui evenimente private și alte conținuturi de la teatru la spectacole de varietate.

„În ultimii ani, am implementat o serie de inovații bazate pe preferințele clienților, dintre care multe se reflectă în strategia noastră de dezvoltare ulterioară a Colosseum Mall. Servicii și facilități personalizate, de înaltă calitate, axate pe experiența offline a clientului. Proiectul conceput de Happy Cinema se potrivește perfect cu obiectivele noastre și suntem foarte bucuroși să cooperăm cu acest brand românesc de succes”, a adăugat Mihai Dinu, Director General al Centrului Comercial Colosseum.

Happy Cinema este un brand de cinema deținut 100% românesc, fondat în 2012. Happy Cinema are în prezent o rețea de 8 cinematografe în toată țara.

„2023 este anul în care participarea la cinematografele publice va fi aproape de nivelurile pre-pandemice și anul în care începem să ne dezvoltăm rețeaua în afara României. Am lansat această dezvoltare în Republica Moldova și intenționăm să extindem rețeaua în Bulgaria, Serbia și Ungaria”, a adăugat Ecaterina Mateescu.

În fiecare an, Happy Cinema întâmpină peste 400.000 de vizitatori.
Filmele cu cel mai mare trafic în cinematografele Happy Cinema anul acesta sunt: ​​„Avatar”, „Barbie” și „Romina VTM”.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Parcul Plumbuita, cu un pas mai aproape de restaurare

Articolul următor

MNAC pune Bucureștiul pe harta mondială a artei contemporane

Recomandăm și...