Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Interviu cu Doron Klein, AFI Europe România: Acum construim în București sub o autorizație veche

Interviu cu Doron Klein, AFI Europe România: Acum construim în București sub o autorizație veche

AFI Europe România, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari de pe piața locală, pariază pe clădiri construite în București pe baza unor autorizaţii anterioare, precum AFI Home și AFI Loft de lângă AFI Cotroceni în Dimitrie Pompeiu.

Cel mai mare proiect al AFI Europe România din capitală își propune să construiască trei clădiri cu un total de 300 de apartamente de închiriat, primul proiect de anvergură de acest gen din regiune.

“Ne axăm acum pe conceptul AFI Home, un proiect început în urmă cu câțiva ani, axat pe case de închiriat, construite pentru închiriere. Am lansat mai întâi proiectul în Cehia, unde suntem într-un stadiu avansat și avem deja 900 apartamente, dintre care unele sunt în funcțiune, iar o altă parte vor fi operaționale din primăvară, iar alte 300 de apartamente vor fi operaționale din al doilea trimestru al anului 2024. Deci, din prima jumătate a anului viitor, toate unitățile vor fi operaționale, dintre care majoritatea sunt deja operaționale în acest an. Același lucru facem și în Polonia – vom opera peste 3.000 de unități și intenționăm să ne extindem și aici.
În România am început dezvoltarea primului astfel de proiect la Dimitrie Pompeiu și este cumpărată o bucată de teren în urmă cu un an și jumătate. În prezent, este in fază de construcție, care va dura 22-24 luni, poate încă 4-5 luni pentru a amenaja apartamentele și a le pregăti efectiv pentru funcționare. Avem trei clădiri acolo, faza unu este formată din două clădiri cu un total de 300 de apartamente. Chiriile rezidențiale nu sunt la fel cu închirierile de birouri. Apartamentele se închiriază cu o lună sau două înainte de finalizare, când aveți ceva de arătat”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe pentru România și Cehia.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

România este plină de blocuri și cartiere rezidențiale, dar puțini dezvoltatori au luat în considerare zonele sportive, deși se acordă o atenție tot mai mare acestui aspect

Articolul următor

Investiția totală a Opus Land în Cosmopolis este de 400 de milioane de euro, iar în 2023 vor fi lansate 500 de locuințe noi

Recomandăm și...