Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Joacă și relaxare în inima Capitalei: Parcul Cișmigiu se modernizează pentru familiile bucureștene

Joacă și relaxare în inima Capitalei: Parcul Cișmigiu se modernizează pentru familiile bucureștene

Dacă ești părinte și locuiești în București, cu siguranță te vei bucura de această veste: Parcul Cișmigiu va avea în curând locuri de joacă noi și moderne pentru copii. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe pagina sa de Facebook că noile echipamente pentru cele trei locuri de joacă din parc au fost deja montate. Și nu e doar atât! Zona cu aparate fitness a fost și ea dotată cu echipamente noi.

Nicușor Dan a subliniat că aceste echipamente au un grad ridicat de siguranță, ceea ce înseamnă că părinții pot sta liniștiți când își lasă copiii să se joace. Într-un oraș aglomerat ca Bucureștiul, un parc cu facilități moderne și sigure este o adevărată oază de liniște și distracție pentru familiile cu copii.

Joacă și relaxare în inima Capitalei: Parcul Cișmigiu se modernizează pentru familiile bucureștene

Dar să nu uităm și de regulile parcului, care au fost afișate pe rețelele de socializare. Regulamentul Parcului Cișmigiu include 20 de puncte, de la “Nu rupeți florile” și “Ocrotiți flora și fauna” până la “Nu intrați cu animale în spațiile de joacă”. Unele dintre aceste reguli pot părea amuzante, dar sunt menite să asigure un mediu curat și sigur pentru toți vizitatorii.

În concluzie, această inițiativă este o veste excelentă pentru toți cei care locuiesc în apropierea Parcului Cișmigiu sau care îl vizitează frecvent. Este un pas înainte în direcția unui oraș mai prietenos cu copiii și familiile, și un exemplu de cum ar trebui să arate toate parcurile din București. Așadar, dragi părinți și copii, pregătiți-vă pentru momente de distracție și relaxare într-unul dintre cele mai vechi și frumoase parcuri din Capitală!

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Străzi noi și modernizate în Sectorul 2: Ce schimbări aduce Primăria pentru locuitorii zonei

Articolul următor

Modernizare fără precedent în Sectorul 1: 23 de străzi intră în era modernității!

Recomandăm și...