Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Libra Internet Bank va finanța prima fază a proiectului de 482 de apartamente al dezvoltatorului imobiliar Prima Development Group în nordul Bucureștiului, lângă principalul centru de afaceri al capitalei, cu 16,8 milioane de euro

Libra Internet Bank va finanța prima fază a proiectului de 482 de apartamente al dezvoltatorului imobiliar Prima Development Group în nordul Bucureștiului, lângă principalul centru de afaceri al capitalei, cu 16,8 milioane de euro

Libra Internet Bank a încheiat un acord de finanțare în valoare de 16,8 milioane de euro cu Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, pentru construirea primei faze a proiectului PRIMA Vista în cartierul de nord al Bucureștiului, aproape de cele mai importante centre. a operațiunilor de capital.

„Continuăm să sprijinim direct dezvoltarea sectorului imobiliar din România. Numai în ultimii trei ani au fost construite aproape 21.000 de apartamente, echivalentul unui oraș cu o capacitate de peste 40.000 de locuitori, cu finanțare de la Libra Internet Bank”, Directorul general al Libra Internet Bank, Emil Bituleanu, a declarat.
Dezvoltatorul a început deja lucrările de construcție pe fondul primei faze a proiectului, care va include două clădiri cu un total de 242 de apartamente, urmând să fie finalizate în primăvara anului 2024.

Întregul proiect PRIMA Vista va fi dezvoltat în două faze, cu un total de 482 de apartamente repartizate în patru clădiri.

Bucureștiul are încă potențial neexploatat atunci când vorbim de imobiliare, iar scopul nostru este să contribuim la îmbunătățirea calității vieții în oraș prin proiectele pe care le dezvoltăm. PRIMA Vista este pentru noi un proiect de referință care se remarcă prin conceptul său funcțional și arhitectural și va aduce plus valoare Cartierului Fabricii de Glucoză, un nou punct de interes pe harta orașului”, adaugă Adrian Stoichină, Chief Operating Officer Prima Development Group drum. .
Proiectul rezidential PRIMA Vista este situat pe Glucose Factory Road, in cel mai nou si plin de viata centru comercial al capitalei, va fi dezvoltat in doua faze, acoperind o suprafata de 12.000 de metri patrati, va consta din 4 imobile cu un total de 482 apartamente mobilate, dotate cu sisteme smart home si tehnologie de generatie anterioara.

Proiectul include și spații comerciale, precum și spații destinate rezidenților care doresc să-și mute afacerile mai aproape de casă.

În plus, va avea mai multe stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice în București și va fi dotată cu peste 60 de locuri de parcare în acest scop.

Cu o experiență de 18 ani în construcția de locuințe, Prima Development Group și-a început activitatea în Oradea în 2005 și a livrat până în prezent peste 3.000 de apartamente cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro.

Din 2017, compania a intrat și pe piața bucureșteană și a semnat în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Encore Capital Trust atrage peste 25 de milioane de lei în finanțare și 170 de achiziții după 6 luni de activitate

Articolul următor

Dezvoltatorul One United construiește apartamente și vile de 2 miliarde de euro în București

Recomandăm și...