Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Lucrări în Sectorul 3 : Conducta este foarte importantă pentru comunitățile din Titan, Sălajan, Ozana și imobilele de pe Bd. 1 decembrie 1918.

Lucrări în Sectorul 3 : Conducta este foarte importantă pentru comunitățile din Titan, Sălajan, Ozana și imobilele de pe Bd. 1 decembrie 1918.

Termoenergetica București informează clienții că lucrările de construcție continuă dar nu sunt afectate pe 3 străzi din Sectorul 3 și că apa caldă și încălzirea nu se vor opri. CMTEB a mai precizat că acest tronson al conductei este deosebit de important: prin el își primesc principalul agent termic clădirile comunităților Titan, Sălăjan, Ozana, Bd. 1 Decembrie 1918 etc.

„Lucrările de înlocuire a unui tronson de aproximativ 300 de metri de conductă în desfășurare în prezent pe străzile Soldat Ștefan Constantin, Prevederii și Trapezului se desfășoară din cauza degradării severe a conductei și a funcționării punctelor fierbinți care necesită transport din acest tronson”, a anunțat Termoenergetica pe Facebook luni, 23 octombrie.

Acest tronson al conductei în care funcționează Termoenergetica este deosebit de important deoarece leagă autostrada I-Sud de zona industrială Cățelu. Conducta furnizează principalul agent termic la clădirile din cartierele Titan, Sălăjan, Ozana, Bd. 1 Decembrie 1918, etc.

Diametrul rețelei primare de încălzire este de 800 mm. A fost dat în funcțiune în 1992 și are o istorie de peste 30 de ani.

Bucureștenii din aceste zone nu au fost afectați de proiect:

După cum a raportat CMTEB, „vă reamintim că furnizarea de agenți termici pentru încălzire și apă caldă nu va fi oprită pe perioada execuției acestor lucrări.”

Data estimată de finalizare a acestor lucrări este 15 noiembrie 2023. Cu toate acestea, finalizarea proiectului depinde de complexitatea acestuia:

„Aceste termene pentru repunerea în funcțiune a sistemului au fost estimate înainte de deschiderea șantierului și dezvelirea galeriei.” Termoenergetica explică că finalizarea proiectului depinde de complexitatea acestuia, care este direct legată de starea degradată a conductei.

Clienții CMTEB pot obține informații printr-un mesaj preînregistrat la numărul de telefon 031.9442 sau detalii suplimentare la numărul de telefon 0800.820.002. Între timp, informații detaliate sunt disponibile și în aplicația Termoalert.

Termoenergetica isi asigura clientii ca aceste interventii sunt necesare si au ca scop imbunatatirea functionarii sistemului de incalzire. Compania noastră își cere profund scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumesc pentru înțelegere.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Nicuşor Dan a eliberat autorizaţia de construcţie pentru Turnul Bancorex. Se vor executa lucrări de extindere și amenajare a teritoriului, iar parcările subterane vor fi reamenajate

Articolul următor

PMB lansează licitație pentru luminile de Crăciun în București. Companiile care doresc să „îmbrace” orașul pentru iarnă pot depune oferte până pe 3 noiembrie

Recomandăm și...