Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Mansarda cu stil

Mansarda cu stil

Forma, lumina și mișcarea explodează într-o simfonie fluidă în această locuință. Designul rafinat este lucrul care vă vine în cap atunci când vă gândiți la aceasta mansarda, ea trecând peste limitele dimensionale și estetice ale unei locuințe simple. Arhitecții au reușit aici sa se foloseasca într-un mod eficient de acest loc uimitor și elegant, modelând spațiul acesta obișnuit, ținând cont de funcționalitate.

Fiind situat în inima orașului, acest apartament are un design care trece peste limitele banalului ,reușind să surprindă pe oricine. Schema adoptată are o poziție deschisă, dar și generoasa, articulandu-se ideile de design din apartamente. Spațiile curg și se deplasează toate către interiorul casei, deplasarea aceasta fiind ascunsă în spatele pereților și în jurul colturilor. Se creaza in acest fel o schema vizuala completa, detaliile și finisajele reușind să se solidarizeze cu designul de baza al acestei case.

Mansarda cu stil

Nivelul inferior conține majoritatea spațiilor mansardei, oferind nucleul social principal și anume holuri de intrare, dulapurile, camera de zi, precum și bucătăria. Doua dormitoare, baia și un birou sunt situate la acest nivel, fiecare dintre aceste încăperi fiind ascunse în spatele ușilor. Scara duce la etaj într-o zona deschisa, ea avand vedere la o terasa spațioasă, dar și la dormitorul matrimonial.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Un apartament de tip studio confortabil

Articolul următor

Mansardă duplex în oraș

Recomandăm și...