Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Dacă amesteci foile de calcul sau temele cu sandvișuri și cartofi prăjiți, aceste sfaturi sunt pentru tine. Dacă te numeri printre oamenii care lucrează de acasă sau ai copii cu teme și proiecte fără sfârșit, atunci există șanse mari ca masa ta elegantă să devină o stație de lucru.

Sigur, te-ai chinuit din cauza achiziției sale. Dar, din moment ce acea masă este rar folosită pentru a mânca (poate de Ziua Recunoștinței și Crăciun), este logic să se folosească în plus. Deci adaptați-vă zona de luat masa ținând cont de alte activități și acoperiți dezordinea și minimizați urmele de zgârieturi pe parcurs.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Această masă rotundă împarte spațiul cu un perete căptușit parțial cu rafturi încorporate, oferind spațiu pentru cărți și alte obiecte decorative.

Sfat: Păstrați rechizitele de lucru în coșuri sau cutii decorative, astfel încât zona dumneavoastră de zi să nu înceapă să arate ca un Office Depot. Ele vor face curățarea simplă, deoarece pur și simplu puteți pune cărțile și alte articole imediat înapoi pe rafturi când ați terminat.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

De ce să te oprești doar cu câteva cărți? Această sufragerie funcționează ca o bibliotecă la scară largă, cu pereții căptușiți din colț în colț cu rafturi.

Sfat: o cameră ca aceasta, care este mai puțin formală decât sala de mese obișnuită, este o oportunitate excelentă de a amesteca și asorta mesele și scaunele. Masa de lemn va rezista la inevitabilele urmări de la temele zilnice. Scaunele tapițate , precum perechea prezentată aici, sunt ideale pentru masă și oferă suficient confort pentru citit și lucru

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Nu toată lumea are o sufragerie formală, dar chiar dacă îți folosești masa de bucătărie pentru toate mesele, aceasta se poate dubla în continuare ca spațiu de lucru. O banchetă încorporată asociată cu un soclu casual este perfectă pentru realizarea proiectelor.

Sfat: Banchetele, precum cea prezentată aici, pot oferi o mulțime de spațiu de depozitare ascuns sub scaun sau în sertarele de mai jos. Cărți suplimentare și obiecte decorative pot fi depozitate deasupra pe rafturi deschise. Doar asigurați-vă că rafturile sunt bine susținute, cu console sau ancorate de știfturi, astfel încât să țină greutatea cărților în siguranță.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Plasarea unui birou în mijlocul sufrageriei voastră poate părea puțin neortodox, dar este cu siguranță acceptabil dacă spațiul devine spațiu de lucru. Acest birou fermecător cu sertare este ceva pe care îl puteți prinde pentru un furat de la magazinul dumneavoastră local de second hand. Doar asigurați-vă că înălțimea este confortabilă pentru masă.

Sfat: dinamizați biroul cu scaune moderne și păstrați o mică consolă de depozitare aproape pentru provizii suplimentare de lucru. (Acesta este cu rotile, ceea ce înseamnă că poate fi scos cu ușurință din cameră pentru a ascunde dezordinea și pentru a face mai mult spațiu pentru oaspeți în timp ce iau masa.) O tablă vă ajută să urmăriți întâlnirile zilnice de afaceri și este locul perfect pentru notarea meniului zilei. Puteți cumpăra table de la un magazin local de decorațiuni pentru casă sau puteți picta peretele cu tabla sau vopsea magnetică și încadrați-o cu mulaj.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Dacă lucrezi de acasă, atunci există șanse mari să fii nevoit să găzduiești o întâlnire sau două. Dacă spațiul permite, este ideal să ai o masă mare care se poate dubla drept masă de conferință. Această masă poate găzdui cu ușurință opt locuri, iar stația de bufet încorporată este un loc grozav pentru a depozita porțelan și rechizite de birou. De asemenea, oferă o suprafață mare, în cazul în care trebuie să scoateți o imprimantă și alte materiale de prezentare în timp ce vă întâlniți.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Pentru un spațiu de întâlnire mai puțin formal, luați în considerare amestecarea stilurilor de scaune, așa cum se arată aici, și puneți o bancă pentru locuri suplimentare .

Sfat:
 Din fericire, majoritatea sălilor de mese sunt dotate cu iluminare superioară, care este vitală pentru muncă. Luați în considerare luminile pe întrerupătoarele de intensitate, astfel încât să le puteți reduce când luați masa. A avea o lampă de podea sau o lampă de masă în apropiere ar fi la îndemână pentru lectură.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Masa de lalele este mereu o alegere elegantă și robustă. Asociați-o cu un dulap din lemn, ca această piesă marocană, pentru a amesteca finisaje și genuri, câștigând în același timp spațiul de stocare atât de necesar pentru rechizite și vase.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

Spațiul este adesea o provocare într-un apartament sau apartament mic. O soluție este combinarea mesei și a muncii, cu depozitarea ascunsă într-o banchetă mică.

Masa din sufragerie poate fi folosită pentru a lucra de acasă

În această casă, imprimanta și alte obiecte de lucru sunt ascunse în această coloană uimitoare din lemn și glisează înăuntru și în afara pentru un acces ușor. 

Sfat: tăvi de dulap glisant precum acestea sunt ușor de instalat pe cont propriu. 

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Casa de familie: amenajați baia pentru copiii dumneavoastră

Articolul următor

Sculptorul are propriul studio acasă

Recomandăm și...