Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Noptiere interesante

Aruncă o altă privire la acea descoperire neobișnuită de antichități sau din piața de vechituri. Ar putea avea o nouă viață lângă patul tău.

Gândirea dincolo de zona de confort este ceea ce dă personalitate unei camere și o face să pară cu adevărat proiectată. Un loc în care designerilor și proprietarilor le place să renunțe la experiența tipică de cumpărături de mobilier de casă și să experimenteze este noptierele. 

Noptiere interesante

Acum, să scoatem afacerea din drum mai întâi. În timp ce o mulțime de articole unice pot face înlocuiri interesante de noptiere, trebuie de asemenea să vă asigurați că vor funcționa.

Cele mai importante două considerații funcționale pentru noptiere sunt suprafața și înălțimea. Ce îți place să ții la îndemâna lângă patul tău? Ai suficient loc pentru cărți, apă, stație de andocare, lampă, lanternă, poate o cutie pentru articole pe care ai prefera să le ții ascunse? Vei pune o lampă de lectură deasupra noptierei? Dacă da, cât de înaltă îți place să fie lampa ta când citești noaptea în pat? Fă calculul și asigură-te că sursa ta de lumină va fi suficient de mare. Dacă aveți loc doar pentru o suprafață mică de noptieră, luați în considerare o aplice montată pe perete în loc de o lampă de masă. Bine, acum că partea tehnică este în afara drumului, să ne uităm la idei creative pentru noptiere.

Noptiere interesante

1. Antichitati speciale. Acest vechi suport pentru vopsea face o noptieră artistică. Oferă mult spațiu pe raft pentru cărți, apă, o vază cu flori și o lampă, iar înălțimea sa se ridică la scara patului înalt cu baldachin.

Noptiere interesante

2. Blocuri de beton. În cazul în care nu aveți weekenduri libere pentru antichități, descoperirea dumneavoastră nu trebuie să fie la fel de rară ca expoziția de vopsea antică.

Știu, dacă mi-ai fi sugerat blocuri de beton în timp ce îți alegeam idei de noptieră, aș fi tremurat de un flashback din camera de cămin și aș fi răspuns: „Blech!” Dar astea arată minuunat în această cameră. Și au niște spații perfecte pentru a ascunde lucruri. 

Noptiere interesante

3. Baloturi de paie. Desigur, nu sunt sigur că o husă din acril va proteja pe oricine cu alergii de strănut toată noaptea, așa că alege-o cu prudență.

Noptiere interesante

4. Trunchiuri. Acestea sunt vechile standby-uri grozave, deoarece blaturile lor plate permit mult spațiu pentru lămpi și cărți, în timp ce pot oferi spațiu de stocare bonus pentru lenjerie, reviste preferate, jucării, haine extrasezon și multe altele.

Apropo, există o mână de trucuri inteligente de design în această cameră. De exemplu, paturile twin au o tăblie personalizată, ceea ce le oferă un aspect unitar. Iar rafturile sunt echipate cu benzi luminoase elegante care strălucesc.

Noptiere interesante

5. Mese tava. Cel mai bun lucru la aceste mese este că au margini ridicate. Aceasta înseamnă că, atunci când îți arunci schimbul, tubul de balsam de buze sau cerceii, aceștia nu vor cădea pe podea și nu se vor pierde când vei atinge butonul de amânare dimineața.

Noptiere interesante

6. Dulapuri. Aspectul utilitar clar și culorile îndrăznețe ale cuferelor de scule le fac să funcționeze foarte bine în afara atelierului.

Noptiere interesante

7. Scaune laterale. La cabana aceasta, jumătate din scaunele de sufragerie sunt depozitate în dormitoare, deoarece nu există loc pentru ele.

Noptiere interesante

8. Cărucioare de bucătărie. Acest mic cărucior retro turcoaz fermecător poate fi rulat până în pat. Orice stil de cărucior de bar ar funcționa în același mod.

Noptiere interesante

9. Scaune. Există scaune funky pentru o gamă de înălțimi, de la scaune până la scaune de bar și toate sunt noptiere bune, în funcție de cât de înalt este patul tău. Acesta cu un blat țesut adaugă o textură interesantă acestei camere.

Noptiere interesante

10. Birouri de școală antice. Aceste piese nostalgice au un aspect industrial, grație picioarelor și raftului lor metalic, un blat din stejar var. Cu un singur raft deschis, nu fac dormitorul să se simtă ca un birou.

Noptiere interesante

11. Teancuri de cărți. Acest lucru este ușor dacă ești un mare cititor, deoarece o grămadă de cărți este oricum o vedere obișnuită lângă patul tău. Doar acordați prioritate stabilității față de ordinea în care doriți să le citiți și asigurați-vă că stiva nu se va răsturna.

12. Birouri derulante. Când paturile twin împart o noptieră, este important să ne amintim că va trebui să servească două persoane. Această piesă la îndemână oferă multă suprafață. Partea cea mai bună este că, atunci când nu vrei să te uiți la ceva ce ține, cum ar fi ceasul care îți spune că e mult prea devreme dimineața, poți să-l închizi înăuntru.

Noptiere interesante

13. Teancuri de valize vintage. Pur și simplu nu ar fi o poveste de noptiere creative fără a include un teanc de valize de epocă, nu-i așa? Aceasta este grozavă pentru că înălțimea stivei este corectă și utilizarea celor trei tonuri principale este foarte plăcută.

Noptiere interesante

14. Mese. Lucrul minunat la aceste mese este că sunt discrete, dar frunza poate fi scoasă pentru a crea un spațiu de lucru, apoi ascunsă la culcare.

Noptiere interesante

15. Lăzi de lemn. O piesă vintage simplă, întoarsă pe o parte, are aspectul potrivit pentru amestecul vechi-nou din această brutărie transformată în mansardă.

Noptiere interesante

Ai folosit ceva interesant ca noptieră în dormitorul tău?

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

O sufragerie din mijlocul secolului

Articolul următor

Stilul clasic reînvie o baie înghesuită

Recomandăm și...