Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Noul complex rezidențial cu utilizare mixtă de la Forty Management primește certificarea Green Home

Noul complex rezidențial cu utilizare mixtă de la Forty Management primește certificarea Green Home

Cartierul Central Viitorului 134, un complex al dezvoltatorului Forty Management, a primit certificarea Caselor Verzi de la Consiliul Român de Construcții Verzi (RoGBC). Proiectul, cu o valoare brută de dezvoltare de 12,4 milioane EUR, a fost finalizat în primul trimestru al acestui an.

Potrivit dezvoltatorului, proiectul a fost vândut integral încă înainte de finalizarea lucrărilor, iar în urma unei serii de verificări a fost certificat ca îndeplinește standardele și obiectivele de performanță energetică și responsabilitate față de mediu.

Dezvoltarea mixtă include 40 de apartamente repartizate în două clădiri, alături de o clădire de birouri tip boutique. Complexul Capital Center beneficiaza de parcare subterana, spatii comerciale la parterul Blocului A, apartamente cu gradina la parterul Blocului B si penthouse-uri la etajele superioare. Cartierul Central Viitorului 134 este primul proiect din București care îndeplinește standardul verde nZEB.

Fondatorul și CEO-ul Forty Management, Lucian Azoi?

Pe lângă Central District Viitorului 134, Forty Management a lansat un alt proiect de reînnoire urbană, Central District Lagoon City, cu o investiție de peste 120 de milioane de euro. Proiectul își propune să creeze o mare lagună artificială de peste 10.000 de metri pătrați, și o plajă cu nisip alb de peste 5.000 de metri pătrați, un hotel de cinci stele cu 323 de camere, 401 de apartamente închiriate, spații comerciale și de birouri, restaurante și spații de servicii.

Forty Management a anunțat că Central District Lagoon City se va extinde și la Budapesta, Varșovia și Praga.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

One Unites Properties se așteaptă ca afacerile să ajungă la 1,43 miliarde lei în 2023, în creștere cu 23%

Articolul următor

Primele panouri fotovoltaice au fost instalate în Sectorul 3. Primăria și-ar dori ca toate blocurile din S3 să fie echipate astfel, ceea ce este desigur un vis minunat

Recomandăm și...