Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

O sufragerie potrivită pentru copii mici și adulți

Piesele moderne, tradiționale și contemporane de la mijlocul secolului se amestecă pentru a crea un spațiu plin de viață, personalizat.

O sufragerie potrivită pentru copii mici și adulți

Povestea de fundal: Această familie și-a dorit un mare impact în sala de mese relativ mică. Au vrut să facă spațiul cu adevărat al lor. Și pentru că acesta este singurul loc unde au o masă și scaune în casa lor confortabilă în stil Cape Cod, trebuia să fie foarte funcțional pentru trei mese pe zi. Ei doreau un spațiu prietenos pentru copii, care să reflecte înclinațiile lor eclectice și moderne de la mijlocul secolului și dragostea lor pentru culoare.

Stil: Camera este colorată, tânără, veselă și modernă.

Unde a început: Proprietarii aveau o mulțime de mobilier tradițional pe care l-au moștenit, care pur și simplu nu era pentru ei. Dar nu avuseseră o șansă reală să găsească ceea ce era stilul lor ca familie. El iubea cu fermitate modernul de la mijlocul secolului, în timp ce ea îi plăcea mai mult eclectic și colorat. 

Iluminat: Această cameră este mică, dar are tavane înalte, așa că designerul a vrut să atragă privirea în sus. Ea a început prin a-și procura acest corp de iluminat supradimensionat, geometric și atrăgător.

Tapet: Acest tapet a rezonat cu adevărat cu proprietarul, deoarece i-a amintit de munca unuia dintre ilustratorii săi preferați. A adus, de asemenea, culoare și model și, din nou, a atras privirea în sus. Observați modul în care structura corpului de iluminat și modelul din tapet joacă reciproc.

O sufragerie potrivită pentru copii mici și adulți

Masa de sufragerie: Bazându-se pe cărțile lor de idei, designerul a găsit câteva mese noi pe care să le verifice și, de asemenea, le-a sugerat locații locale care aveau inventare moderne bune de la mijlocul secolului. Proprietarii au pornit pe cont propriu și au găsit această masă rotundă modernă de la mijlocul secolului.

Încorporate: Corpurile încorporate erau existente, dar în formă brută. Designerul le-a curățat și le-a dat un aspect mai lustruit, înlocuind ușile și împodobindu-le cu feronerie nouă. De asemenea, a închis rafturile deschise de sub ferestre cu uși. Sunt grozave pentru depozitarea lenjeriei și piesele de servire, în timp ce rafturile deschise de deasupra oferă spațiu de expunere pentru unele lucruri preferate. Pentru spatele raftului, ea a ales o vopsea albastră care are o nuanță mai profundă decât nuanța de pe tavan. Încorporatele sunt, de asemenea, un loc la îndemână pentru a servi alimente și băuturi.

O sufragerie potrivită pentru copii mici și adulți

Scaune de sufragerie: Membrii familiei iubesc aceste scaune emblematice moderne de la mijlocul secolului, cu baze metalice Eiffel în albastru păun. Nu numai că aduc stilul și culoarea clasică de la mijlocul secolului, dar sunt complet prietenoase cu copiii. Este ușor să ștergeți scurgerile inevitabile.

Covor: De asemenea, covorul țesut personalizat este fabricat din polipropilenă rezistentă la pete și, literalmente, poate fi aruncat cu furtun în alee.

Covoarele din polipropilenă sunt foarte atrăgătoare. Există acum pe piață covoare frumoase din polipropilenă de înaltă calitate, care chiar pot avea un aspect de ultimă generație. Aici adaugă textură un model geometric la podea.

Tavan: După ce această cameră a fost terminată, designerul s-a întors pentru a-i ajuta să aleagă vopseaua pentru alte camere. Dar și-a ridicat privirea și și-a dat seama că tavanul alb din sufragerie nu era potrivit. A avut nevoie de acea notă finală pentru a se simți complet ca o cutie de bijuterii. Trebuia limitat. Așa că a folosit aceeași vopsea pe care a folosit-o la încastrări cu 50% alb amestecat.

O sufragerie potrivită pentru copii mici și adulți

Mai mult spațiu de stocare: Culoarea închisă a acestui dulap contemporan preia ramurile din tapet și ancorează această parte a camerei cu puțină greutate. Stilul său este mai contemporan decât cel al altor piese din cameră, împiedicându-l să se simtă pur și simplu la mijlocul secolului. Designerul a ajutat tânăra familie să-și găsească propriul stil jucăuș, care încorporează trecutul și viitorul.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Alb-negru într-o baie victoriană

Articolul următor

9 sfaturi pentru a crea o bucătărie albă primitoare

Recomandăm și...