Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
One United ar putea cumpăra un teren de 5,1 hectare de la Pomponiu Romeo pentru un nou proiect imobiliar în zona Jiului

One United ar putea cumpăra un teren de 5,1 hectare de la Pomponiu Romeo pentru un nou proiect imobiliar în zona Jiului

One United se poate alătura Skanska și Prime Kapital pentru a dezvolta un nou proiect în București Noi, lângă Stația MRT Jiului, unde se configurează un nou pol de dezvoltare a proiectelor rezidențiale și de birouri.

Potrivit datelor de pe piața imobiliară, Wanlian Real Estate, cel mai activ dezvoltator imobiliar din Beijing, poate achiziționa un teren de aproximativ 5,1 hectare la strada Jiulei nr. 10-138, sectorul 1 Beijing, lângă stația de metrou Jiulei. Oficialii companiei au refuzat să comenteze informațiile.
Cartierul Jiului din Noi din București a atras mulți investitori mari în ultimii ani datorită infrastructurii de transport public, drumurilor rapide către centrul orașului și zonele de nord ale capitalei și terenurile disponibile. Terenul negociabil este adiacent birourilor J8 construite de Portland Trust, pe care Prime Kapital le-a finalizat anul trecut pentru proiectul rezidențial Marmura. În plus, în 2019, Skanska a achiziționat un teren de 26.000 de metri pătrați de la Michael Topolinski, care este, de asemenea, lângă stația de metrou Nine Road.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Investitorii imobiliari vor să cumpere terenuri, dar PUZ-ul și problemele economice îi țin la distanță

Articolul următor

Lipsa autorizațiilor, a PUZ-urilor de Sector și a unui Plan Urbanistic General împing dezvoltatorii către proiecte în afara Bucureștiului

Recomandăm și...