Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
One Herastrau City cumpără un teren operat de complexul Flora din Nordul Bucureștiului

One Herastrau City cumpără un teren operat de complexul Flora din Nordul Bucureștiului

One United Properties anunță semnarea unui contract pentru achiziționarea a aproape 4 hectare de teren pe Bulevardul Poligrafiei din spatele Clădirii Presei din București. Potrivit Economica.net, vânzătoarea este Andreea Marinescu, fiica fostului deputat Dumitru Puzdrea.
One United a semnat un contract pentru achiziționarea unui teren pe Bulevardul Poligrafiei. 50 și 52-54, în București, Sector 1. Suprafața terenului este de 36.869 mp, cu 19 clădiri vechi de demolat.
Afacerea valorează aproximativ 60 de milioane de euro, iar One United va plăti 10% din valoare în numerar. Restul de 90% va fi achitat prin schimb cu unele dintre apartamentele care urmează a fi construite.

Potrivit Economica.net, vânzătoarea este Andreea Marinescu, fiica fostului deputat Dumitru Puzdrea.
Vicepreședintele Dumitru Puzdrea a construit pe acest teren complexul comercial Flora. În 2017, presa a relatat că dosarul „Flora”, în care fostul președinte Traian Băsescu a fost acuzat că a administrat 40.000 de metri pătrați de teren în capitală în 2003, a fost redeschis. Pe acest teren, Puzdrea a construit un complex comercial.

One United va construi un nou proiect rezidențial care oferă aproximativ 900 de apartamente în șapte clădiri înalte.

One Herastrau City va avea si o zona comerciala care include spa, sala de sport, piscina semiolimpica, restaurante, cafenele si mici magazine care ofera diverse servicii.

Acordul face parte din strategia dezvoltatorului de a construi o bancă de teren solid pentru dezvoltarea viitoare. În acest context, One United Properties desfășoară în prezent o operațiune de majorare a capitalului care vizează atragerea de fonduri pentru noi investiții. One Herastrau City este una dintre cele 10 dezvoltari pe care One United Properties le va finanta cu noua finantare.

Odată cu această nouă achiziție, One United își prezintă prezența și în zona expozițională, unde mai mulți milionari au planuri de investiții imobiliare precum Ion șiriac, Nicolae Dumitru sau alții care au construit deja precum George Copos.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Forty Management asigură un împrumut sindicalizat de 65 de milioane de euro pentru proiectul Central District Lagoon City

Articolul următor

Skylight Residence a anunțat că a câștigat în sfârșit procesul împotriva AAAS pentru licitația pentru ca Aversa să devină privat. Investiția din prima fază depășește 100 de milioane de euro

Recomandăm și...