Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Panglici și hârtii depozitate eficient

Puneți un finisaj perfect cadourilor cu o zonă de ambalare care păstrează hârtia, panglica și șervețele la locul lor.

Panglici și hârtii depozitate eficient

Dacă trebuie să alegeți între depozitarea rolelor de hârtie sau a metrii de panglică pe perete, am alege panglica în orice zi. Depozitarea pe perete previne pătarea, uzura și ondularea. În plus, adaugă o notă decorativă.

Panglici și hârtii depozitate eficient

Ambalajul frumos pentru cadou necesită o suprafață potrivită pentru împrăștierea hârtiei. O insulă ca aceasta este ideală pentru că oferă spațiu suficient pentru cadou, hârtie, panglică și foarfece.

Panglici și hârtii depozitate eficient

A avea o panglică organizată și unde o puteți vedea este crucial pentru a transforma rapid o sticlă de vin într-un cadou de gazdă sau un teanc de carnețe drăguțe într-un mulțumire. Păstrarea tuturor panglicilor sortate într-un singur loc face să pară că ați petrecut ore întregi gândindu-vă, chiar dacă ați legat un arc din mers.

Panglici și hârtii depozitate eficient

Dacă o insulă nu este o opțiune, orice contor gol va funcționa. Spălătoria este un loc grozav, deoarece blaturile pot fi folosite pentru ambalare atunci când nu sunt folosite pentru pliere.

Panglici și hârtii depozitate eficient

Dacă spațiul sertarului este foarte mic, nu există niciun motiv pentru care toate elementele esențiale să nu fie încă la îndemână. Coșurile fermecătoare sunt perfecte pentru umplere cu bandă adezivă, foarfece, pungi cadou, hârtie absorbantă și panglică suplimentară. Tablourile mici sunt utile pentru etichetare și organizare.

Panglici și hârtii depozitate eficient

A avea rulouri asortate de hârtie de împachetat pe dibluri este esența unei camere minunate de împachetat, pentru că poți tăia o bucată pentru a se potrivi fără a fi nevoie să trageți ruloul înăuntru și afară sau să vă faceți griji că se rulează în timp ce încercați să o tăiați.

Panglici și hârtii depozitate eficient

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care par să nu înțeleagă niciodată marginile hârtiei, puteți să vă faceți în continuare ambalaj lustruit. Sertarele și separatoarele de dulap oferă locuri perfecte pentru genți pentru fiecare ocazie.

Rafturi de reviste sau sortare de scrisori dublează ca depozit de hârtie absorbantă. Pur și simplu legați o panglică frumoasă într-un nod simplu și adăugați hârtie de țesut elegant – suntem fani ai marginilor festonate – pentru un cadou frumos cu mult mai puțină muncă.

Panglici și hârtii depozitate eficient

Dacă aveți spațiu pentru ambalare, dar nu vă puteți angaja să depozitați pungi și hârtie pentru orice ocazie, fiți selectiv. Păstrează câteva role de hârtie kraft naturală și câteva role de alb strălucitor, adaugă fundita potrivită pentru ocazie și ești gata. Pungile de cadou din hârtie kraft naturală combinate cu hârtie absorbantă și legate cu rafie sunt un aspect bun pentru majoritatea cadourilor, simple și raționalizate.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

17 soluții care economisesc spațiu pentru bucătăriile mici

Articolul următor

Cum să îți amenajezi locul în care servești masa

Recomandăm și...