Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Pasajul Doamna Ghica: Deschidere cu Surprize și Noi Lucrări în Plan

Pasajul Doamna Ghica: Deschidere cu Surprize și Noi Lucrări în Plan

Deschiderea Pasajului Doamna Ghica aduce o gură de aer proaspăt pentru cei care circulă frecvent între Pipera și Pantelimon. Cu o investiție ce depășește 110 milioane de euro, acest proiect de infrastructură era așteptat ca ploaia în deșert. Pasajul, având patru benzi de circulație și o lungime de 216 metri, promite să fluidizeze traficul într-una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei.

La inaugurare au fost prezenți oficiali de rang înalt, inclusiv primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Compania Municipală Trustul de Clădiri Metropolitane (TMCB) a fost constructorul, iar Primăria Sectorului 2 a contribuit financiar la proiect.

Dar nu e totul lapte și miere. Pasajul va intra din nou în șantier în aproximativ un an și jumătate pentru a se monta linii de tramvai. Deci, după toată această așteptare, bucureștenii vor trebui să se pregătească pentru noi disconforturi în trafic.

Pasajul Doamna Ghica: Deschidere cu Surprize și Noi Lucrări în Plan

Pentru cei preocupați de siguranța structurii, pasajul este dotat cu senzori care trimit date către Facultatea de Construcții. Aceste informații vor ajuta la monitorizarea comportamentului structurii de rezistență a podului, în special în condiții de trafic intens.

În final, deschiderea acestui pasaj este un semn pozitiv, dar mai sunt multe aspecte care necesită atenție. Să sperăm că autoritățile vor gestiona eficient etapele următoare ale proiectului, pentru a minimiza impactul asupra vieții de zi cu zi a bucureștenilor.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Studenții Beneficiază de Reducere Majoră la Metrou: Ce Înseamnă Acest Pas și Ce Rămâne de Făcut

Articolul următor

Înnoiri în Parcurile Bucureștene: De la Bănci mai Confortabile la Zone de Parkour pentru Tineri

Recomandăm și...