Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Patinoarul Flamaropol Revine în Scenă: Un Centru Multifuncțional pentru Iubitorii de Sport

Patinoarul Flamaropol Revine în Scenă: Un Centru Multifuncțional pentru Iubitorii de Sport

Bucureștenii și iubitorii de sport pe gheață au motive să se bucure. Primarul General, Nicușor Dan, a anunțat că a semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziție publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Lucrările fuseseră sistate din 2019, dar acum firmele interesate se pot înscrie la licitație.

Se va lucra pe structura deja existentă. Până în 2019, aproximativ 26% din lucrare fusese realizată. Conform ultimei expertize tehnice, lucrările pot fi continuate, așa că nu e cazul să ne îngrijorăm.

Patinoarul Flamaropol Revine în Scenă: Un Centru Multifuncțional pentru Iubitorii de Sport

Dar nu e doar despre patinoarul Flamaropol. Vechiul Patinoar “23 August” va fi transformat într-un centru multifuncțional. Acesta nu va fi doar pentru competiții, ci și pentru publicul larg care vrea să practice sportul pe gheață. Centrul va avea o suprafață de aproximativ 9.500 mp și o capacitate de 3.100 de locuri. Și dacă vii cu mașina, nu-ți face griji, vor fi 82 de locuri de parcare.

Pe lângă patinoar, centrul va include și un bazin de înot și o zonă de escaladă. Deci, e ceva pentru toată familia! Conform caietului de sarcini, perioada maximă pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor este de 24 de luni. Din acestea, 4 luni sunt alocate pentru proiectare.

E clar că Bucureștiul își îmbunătățește oferta de sport și recreere. Cu aceste noi dezvoltări, orașul devine un loc mai prietenos pentru cei care vor să se mențină activi și sănătoși. Așadar, să ne pregătim patinele și costumele de baie!

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Bucureștiul în Meci și Mișcare: Cum TPBI Extinde Programul de Transport pentru Noaptea Mare de Fotbal și Evenimentele de Weekend!

Articolul următor

Perspective noi asupra evoluției pieței imobiliare din România în următoarele 6 luni

Recomandăm și...