Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Piața Colentina Cremenița devine secție de poliție

Piața Colentina Cremenița devine secție de poliție

Primăria Sectorului 2 a informat că Piața Colentina-Cremeniţa va fi transformată în secţie de poliţie.

S-a luat decizia de îmbunătățire a siguranței locuitorilor din Sectorul 2, care înregistrează un număr tot mai mare de anunțuri.

Potrivit unui anunț al Primăriei, în prezent este mai puțină activitate în Piața Colentina-Cremenița. În ciuda eforturilor Administrației Piețelor Sectorului 2 de a găsi producători și comercianți dornici să închirieze tarabele disponibile, acestea nu au fost ocupate.

Așa că, pentru a profita la maximum de clădire, Primăria Sectorului 2 a decis să o transforme într-o nouă secție de poliție.

Creștem nivelul de securitate și ordine publică în comunitatea Sectorului 2 prin construirea unui nou post de poliție pe strada Cremenița, locația actuală a Pieței Colentina-Cremenita.

Administrația Publică a declarat că acest demers este important deoarece Secția de Poliție 7 a devenit unul dintre cele mai aglomerate secții de poliție din București. Recent, a existat o creștere a conflictelor și a crimelor în următoarele zone:

Cele mai multe rapoarte sunt pentru infracțiuni fizice și spargeri.

Valoarea totală a proprietăților aflate în prezent pe piață este de 8.000.295 RON. Aici este o bucată de teren cu o suprafață de 3.432 de metri pătrați și o suprafață construită de 1.344 de metri pătrați.

Pentru a transforma acest spațiu într-o secție de poliție, clădirea a trebuit să fie reutilizată. În plus, imobilul trebuie să intre în controlul Sediului Poliției Municipiului București.

Primăria Sectorului 2 trimite:

În acest sens, am făcut demersurile necesare pentru a obține avizul de la Consiliul Capitalei.

Administrația Publică a mai informat că Sediul Poliției Municipiului București va putea folosi spațiul gratuit, dar pentru o perioadă limitată de timp.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Happy Restaurant, cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, a deschis un restaurant în România

Articolul următor

Iubitorul de animale Razvan le-a cerut bucureștenilor să-l ajute să hrănească cei 3 câini pe care i-a adoptat de pe strada

Recomandăm și...