Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
PMB lansează licitație pentru luminile de Crăciun în București. Companiile care doresc să „îmbrace” orașul pentru iarnă pot depune oferte până pe 3 noiembrie

PMB lansează licitație pentru luminile de Crăciun în București. Companiile care doresc să „îmbrace” orașul pentru iarnă pot depune oferte până pe 3 noiembrie

Compania municipală de iluminat public a anunțat la SEAP două licitații pentru închirierea și achiziționarea de decorațiuni de iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă.

Primul contract este în valoare de 3.352.000 lei, iar al doilea contract în valoare de 1.999.500 lei.

Durata ambelor este de trei luni. Termenul limită pentru oferte este 3 noiembrie, ofertele fiind solicitate printr-un proces public accelerat.

Primul contract presupune închirierea de echipamente de iluminat festiv menite să creeze o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă în axa centrală și centrul orașului, unde vor avea loc principalele evenimente de Crăciun.

Anul acesta vor fi închiriate modele luminoase cu tema „Sărbătorile de iarnă la București”.

Anunțul este clar, cu un total de 577 de articole, precum:

  • șiruri de lumini
  • plase,
  • figurine luminoase.

Acestea vor fi instalate pe următoarele artere:

Ofertanții trebuie să facă dovada că au livrat sau închiriat produse similare, respectiv decorațiuni stradale pentru iluminat festiv, în unul sau mai multe contracte cu o valoare cumulată de cel puțin 3.000.000 lei (fără TVA) în ultimii cinci ani.

Cel de-al doilea contract presupune achiziționarea de decorațiuni luminoase de sărbători și are următorul cuprins:

-150 perdele cu minim 200 LED-uri;
-300 statui 3D in forma de sfere/stele/fulgi de zapada/sfesnice;
-550 dispozitive cortina cu minim 550 LED-uri;
-220 de șiruri, cel puțin 120 de LED-uri.

Ofertanții trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani au livrat produse similare, respectiv decorațiuni stradale pentru iluminat festiv, în unul sau mai multe contracte cu o valoare cumulată de cel puțin 1.500.000 lei (fără taxa pe valoarea adăugată).

Pentru evaluarea ofertelor, pentru ambele contracte ponderea prețului este de 80%, gradul de protecție este de 10% și perioada de livrare este tot de 10%.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Lucrări în Sectorul 3 : Conducta este foarte importantă pentru comunitățile din Titan, Sălajan, Ozana și imobilele de pe Bd. 1 decembrie 1918.

Articolul următor

Primăria Sectorului 6 pune la dispoziție bucureștenilor o hartă a zonelor de reciclare

Recomandăm și...