Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Podul Grant se închide pentru reparații: Ce trebuie să știi dacă ești șofer sau călător în București

Podul Grant se închide pentru reparații: Ce trebuie să știi dacă ești șofer sau călător în București

Dacă locuiești în zona Crângași sau Strada Turda, sau dacă ai planuri să treci pe acolo, e bine să știi că începând cu 15 octombrie, circulația pe Podul Grant va fi închisă pe sensul de mers dinspre Crângași spre Strada Turda. Directorul Administrației Străzilor București a anunțat că această măsură va fi menținută până în martie 2024. Scopul? Reparații la viaductul pasajului care traversează liniile de tren din Gara de Nord.

Șoferii nu trebuie să-și facă griji, deoarece vor putea circula pe sensul opus, de la Strada Turda spre Crângași, o porțiune de drum care a fost deja reparată. Reparațiile la Podul Grant au fost începute în 2019 de către Primăria Municipiului București, dar au fost suspendate în 2020 din cauza lipsei de fonduri. La momentul suspendării, stadiul de execuție al lucrărilor era de 33%.

Podul Grant se închide pentru reparații: Ce trebuie să știi dacă ești șofer sau călător în București

Dar nu doar șoferii vor fi afectați. Linia 41 de tramvai, una dintre cele mai aglomerate din București, va circula în sistem pendulă. Nicușor Dan a anunțat că Societatea de Transport București (STB) va introduce o linie de autobuz suplimentară pentru a reduce disconfortul. Aceasta va circula în zona unde au loc lucrările.

Șoferii vor fi redirecționați pe Calea Giulești și Pasajul Basarab. Așadar, dacă te afli în trafic pe aceste artere, pregătește-te pentru un trafic mai aglomerat decât de obicei. Restricțiile vor fi menținute până în martie 2024, așa că e bine să îți ajustezi itinerariul pe termen lung.

În concluzie, dacă te afli în această zonă, fie ca șofer, fie ca pasager al mijloacelor de transport în comun, e bine să fii pregătit pentru aceste schimbări. Cu toate acestea, aceste reparații sunt necesare pentru a asigura o infrastructură mai sigură și mai eficientă pentru toți bucureștenii.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Modernizare fără precedent în Sectorul 1: 23 de străzi intră în era modernității!

Articolul următor

Autostrada Bucureștiului: Lotul 2 Nord, între așteptări și realitate. Ce ne așteaptă în noiembrie

Recomandăm și...