Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Prima Development investește 70 de milioane de euro în al treilea proiect de apartamente din București

Prima Development investește 70 de milioane de euro în al treilea proiect de apartamente din București

Prima Development, la solicitarea Economica.net, a declarat că va investi 70 de milioane de euro într-un proiect rezidenţial cu aproape 500 de apartamente. Blocurile sunt construite pe un teren de 12.000 m² pe strada Fabrica de Glucoză.
Prima Development Group investește 70 de milioane de euro în proiectul rezidențial Prima Vista, cu 482 de apartamente, în nordul Bucureștiului. Complexul are în vedere construirea a patru imobile de câte zece etaje, cu o investiție de 35 de milioane de euro în primă fază, pe care compania le-a emis tot la solicitarea Economica.net. Prima fază este programată să fie finalizată în primăvara anului 2024.
Blocurile sunt construite pe un teren cumpărat de dezvoltatorul de la London Partners, care în urmă cu trei ani a anunțat o investiție de 90 de milioane de euro pentru continuarea fazei a treia și a patra a proiectului Belevedere Residences, demarat de omul de afaceri Gabriel Popociviu.
La Prima Vista veți găsi garsoniere, apartamente cu două, trei și patru camere, precum și penthouse-uri. Acestea vor fi dotate cu un sistem smart home cu centrale electrice independente de ultimă generație, încălzire prin pardoseală și alte tehnologii inteligente care vor permite apartamentelor complexului să economisească până la 25% energie.

Citește și: Dezvoltatorul Prima Development așteaptă autorizație pentru peste 2.500 de apartamente în București

Prima Development Group este un dezvoltator care și-a început activitatea pe piața imobiliară din Oradea în 2005, livrând peste 3.000 de locuințe. Compania are în prezent zece proiecte în derulare și din 2017 este prezentă și pe piața din București. Prima a dezvoltat două proiecte rezidențiale în capitală: Boemia Apartments și Core Timpuri Noi.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Hagag preia proiectul inițiat de antrenorul Cosmin Olăroiu, înlocuind fosta fabrică Izolatorul renovată de guvernul Petre Roman și intrând pe noi segmente de piață

Articolul următor

One United Properties a achiziționat un teren de 5 hectare pentru a dezvolta One Cotroceni Towers

Recomandăm și...