Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Redport Capital achizitioneaza peste un hectar de teren în zona Petrom City

Redport Capital achizitioneaza peste un hectar de teren în zona Petrom City

Redport Capital, un dezvoltator rezidențial autohton activ în cartierul de nord al Bucureștiului, a achiziționat 10.800 de metri pătrați de teren și 4.700 de metri pătrați de depozite de la HAVI Logistics într-o tranzacție evaluată la 3,2 milioane de euro.

Terenul și depozitele asociate sunt situate lângă The Level Apartments, un proiect rezidențial exclusiv dezvoltat de Redport Capital în zona Petrom City din nordul Bucureștiului. Cele 130 de apartamente din faza a doua a proiectului au fost finalizate și livrate recent, iar aproximativ 95% dintre ele au fost vândute. The Level Apartments a investit în total 16 milioane de euro în 175 de apartamente.

„Vom continua să investim într-o zonă în care am pariat primii prin lansarea primei etape a apartamentelor The Level în 2017. Drept urmare, am achiziționat o nouă proprietate care va consolida poziția Grupului Redport pe piață, va oferi noi oportunități. pentru dezvoltarea noastră pe termen lung prin care vom asigura profituri puternice pentru partenerii și investitorii noștri”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director și acționar majoritar al Redport Group.

Compania este asistată în aspecte juridice de consultanţii imobiliari SVN România şi Popovici Nişu Stoica & Asociaşii printr-o echipă coordonată de Valentin Creata. HAVI Logistics a fost asistată în probleme juridice de consultanțele imobiliare Colliers International și Mușat & Asociaţii.

„Desfășurăm a patra tranzacție majoră în zona Străulești – Petrom City, care va deveni unul dintre principalii piloni ai dezvoltării imobiliare din București, cu multe proiecte notabile anunțate. În această zonă pot fi dezvoltate peste 5.000 de unități rezidențiale, și Redport Capital are O alegere serioasă a fost făcută pentru a fi una dintre principalele companii care va realiza transformarea urbană a acestei zone vaste a capitalei”, a declarat André Sarbu, CEO al SVN România.

Înființat în 2016, Honggang Group este un grup de companii specializat în construcția de proiecte imobiliare, investiții, dezvoltare și management. Până acum, compania a finalizat proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II și a achiziționat recent un teren de peste 4.000 de metri pătrați de la Antrepriza Construcșii Montaj nr. 4 Bucuresti, in aceeasi zona cu The Level Apartments. Cosmin Savu-Cristescu este si fondatorul companiei de investitii imobiliare ENCORE Capital Trust SA.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Din februarie 2023 intră în vigoare noile reglementări tehnice pentru calcularea performanței energetice a clădirilor

Articolul următor

Pragul de investiții imobiliare pentru 2022 este de 1,25 miliarde de euro

Recomandăm și...