Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Remobilarea sufrageriei

O paletă de culori îndrăznețe și un decor sofisticat dau tonul pentru vizitatorii unei case de pe malul apei.

Primele impresii sunt totul. Deci, pentru această sufragerie, prima cameră văzută la intrarea în această casă tradițională de pe malul apei, proprietarii au vrut ceva care să atragă cu adevărat atenția. Au cerut designerului să-i ajute să creeze un loc confortabil, sofisticat și cald, care să dea tonul pentru restul casei. Acesta a adus o culoare îndrăzneață pentru pereți, o masă rotundă primitoare cu scaune contrastante și iluminare inteligentă pentru a face o primă întâlnire de neuitat.

Remobilarea sufrageriei

ÎNAINTE: Un constructor la comandă a construit această casă pentru propria sa familie, dar nu s-au mutat niciodată. Fiind primii proprietari, cuplul a vrut să pună propria lor ștampilă pe casă.

Sala de mese existentă avea pereți galben pal și aurii și a fost folosită ca spațiu de depozitare înainte de schimbare. Scopul a fost de a folosi culoarea și caracterul locatarilor pentru a crea o cameră care întâmpină vizitatorii și dă tonul pentru restul casei.

Remobilarea sufrageriei
Remobilarea sufrageriei

DUPĂ : Un covor tibetan mare a inspirat paleta camerei. Covorul are o combinație de albastru și verde, într-un efect aproape de acuarelă. Se simte organic, frumos și moale.

Dar pereții îndrăzneți verdeață sunt cei care fac ca camera să se unească. Designerul a optat pentru un ornament mai deschis și o culoare de tavan pentru contrast.

Masa rotundă din mesteacăn, cu un finisaj maro învechit, s-a simțit ca o selecție naturală. O cameră pătrată, se pretează unei mese rotunde care înmoaie liniile spațiului și încurajează conversația. Draperiile au un model mare cu niște culori îndrăznețe care au inspirat și nuanța puternică de pe pereți.

Remobilarea sufrageriei

Designerul și proprietarii nu au vrut să facă camera prea tradițională. Un candelabru de declarație a ajutat să obțină tonul potrivit. Are șiruri de mărgele de lemn și este accentuat cu sidef. S-a simțit ca un plus eclectic perfect pentru această cameră.

Între timp, luminile încastrate reglabile de pe variatoare evidențiază lucrările de artă, iar o pereche de aplice de perete cu lumânări adaugă greutatea necesară pereților îndrăzneți.

Desenele înrămate înfățișează diverse atracții din Roma, inclusiv Bazilica Sf. Petru și Piazza Colonna. Proprietarilor le place mult să călătorească și să adune amintiri din locurile unde merg.

Remobilarea sufrageriei

Scaunele din mahon au un finisaj negru frecat manual și un scaun din in de culoare crem. Scaunele se bazează pe scaunul iconic Loop de la un designer american și ajută la îndepărtarea puțină a încăperii de rădăcinile sale tradiționale.

Remobilarea sufrageriei

Un tablou de peisaj liniștit avea exact aspectul și dimensiunea potrivite pentru spațiu, acoperind o cameră elegantă pe care familia o folosește pentru a găzdui cină.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Casă pe malul mării

Articolul următor

Organizează-ți dulapul încât să fie mai lejer

Recomandăm și...