Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Remodelarea bucătăriei cu un buget mediu

Designerul a reproiectat bucătăria fiicei sale ținând cont de funcționalitate, accesibilitate și culoare.

Când te uiți pentru prima dată la această bucătărie, nu ai ghici niciodată că faianța din sticlă albastră limpede și podeaua de travertin au fost găsite pe un site de design. Când designerul a decis să-și ajute fiica să-și remodeleze bucătăria, ea a știut că va trebui să respecte un buget restrâns. Dar tot a vrut să schimbe complet aspectul bucătăriei existente, așa că a devenit creativă.

Site-uri de design și materialele rămase din propria ei casă au oferit o cantitate surprinzătoare de materiale la o fracțiune din prețul lor obișnuit. Cu banii economisiți, s-a putut concentra pe crearea unei bucătărie elegantă, care să funcționeze fără efort și să aibă un aspect mai actual.

Remodelarea bucătăriei cu un buget mediu

Plăcile de faianță le-a găsit la o ofertă foarte bună pe un site. Pardoseala din travertin a fost găsită pe același site. Inserția de 18′ x 18′ deasupra chiuvetei este realizată în întregime din faianța rămasă din bucătăria proprie a designerului.

Scaunele de bar au fost inițial din piele neagră, care nu se potriveau cu aspectul bucătăriei, așa că au făcut la comandă aceste huse cu model albastru și alb din material pentru exterior.

Remodelarea bucătăriei cu un buget mediu

Deoarece bucătăria inițială avea mult spațiu irosit și aproape deloc spațiu de depozitare, designerul a decis să deschidă totul și să creeze un aspect nou și mai funcțional.

Ea a cumpărat dulapurile și soțul fiicei ei le-a pus montat. Au fost o mulțime de cabinete, a fost foarte consumator de timp și greu de înțeles la început. Dar opțiunile pentru configurarea stocării au făcut ca totul să merite în cele din urmă.

Remodelarea bucătăriei cu un buget mediu

Toate dulapurile de bază din bucătărie au sertare adânci, care oferă depozitare minunată și fac mult mai ușor să găsești orice a fost băgat în spate.

Remodelarea bucătăriei cu un buget mediu

Designerul a decis, de asemenea, să cumpere granit prefabricat, ceea ce a economisit o mulțime de bani. Cumpărând-o prefabricată, nu au fost nevoiți să cumpere toate opțiunile pentru detaliile marginilor – oferindu-i același aspect pentru mai puțin.

Remodelarea bucătăriei cu un buget mediu

Camera de dincolo de cuptor dezvăluie o mică spălătorie, pe care au umplut-o cu o mașină de spălat și uscător roșu aprins. Când ușile sunt deschise, roșul îndrăzneț contrastează cu pereții albaștri reci, creând un element surprinzător de jucăuș.

Micul frigider pentru vinuri, vizibil chiar în stânga ușii, stătea nefolosit. Ea a reușit să scape de puțină dezordine din casa ei și, în același timp, să adauge ceva distractiv în bucătăria fiicei sale.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Camere de zi cu un timbru personal de stil

Articolul următor

9 idei de design pentru un dormitor liniștit

Recomandăm și...