Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Un designer îndepărtează peninsula în această bucătărie din epoca victoriană pentru a crea mai multă funcție și flux.

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Proprietarii acestei case din epoca victoriană s-au săturat de bucătăria lor întunecată, cărora le lipsea depozitarea și curgerea adecvată. Cu chiuveta, aragazul și frigiderul pe un perete, era puțin spațiu pe tejghea. Designerul a trebuit, de asemenea, să se confrunte cu o scară dificilă și cu o peninsulă care blocau fluxul dintre bucătărie și zona de luat masa.

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Plăcile ceramice albe patrate, reflecta dorinta clientilor de ceva clasic care sa lumineze si peretii. Placa lucrată manual prinde lumina și strălucește cu adevărat. Placa oferă, de asemenea, un contrast frumos cu dulapurile personalizate de culoare gri moale. Mânerele dulapului, sunt din bronz alb. Grinzile din tavan au făcut parte dintr-o remodelare a bucătăriei făcută de foștii proprietari.

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Aceștia au mutat frigiderul pe peretele opus al bucătăriei. Noul frigider este ascuns în spatele dulapurilor personalizate vopsite în aceeași nuanță de gri moale care acoperă celelalte dulapuri. Tragerile masive din alamă completează aspectul. Trei rânduri de rafturi deschise în stânga frigiderului oferă un spațiu grozav pentru o colecție de cărți de bucate.

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Patru rafturi deschise de la capătul peretelui de bucătărie echilibrează hota de pe cealaltă parte a ferestrei. Rafturile oferă, de asemenea, un spațiu de afișare pentru a adăuga caracter și culoare peretelui în principal alb. Podelele originale sunt mesteacăn roșu, un lemn folosit adesea în casele din epoca victoriană. Blaturile sunt din marmură. 

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

Noile uși duble și rafturi personalizate vopsite în negru au transformat un dulap anterior dezordonat pe hol într-o cămară organizată. Coșurile țesute ajută la menținerea spațiului ordonat.

Remodelarea bucătăriei oferind mai mult spațiu

O fostă zonă de birou a fost transformată într-un spațiu de depozitare elegant, care are o pată de gri acoperită. Aceeași marmură folosită pentru blaturi a fost folosită și pentru faianță. Proprietarii doreau mai mult lemn în noul spațiu pentru o senzație tradițională, dar griul închis se simte puțin mai actualizat.

De asemenea, a scos ușa de la scară pentru a crea o senzație mai deschisă. Bucătăria și zonele de luat masa sunt acum mai calde, luminoase, primitoare și moderne, în timp ce completează stilul casei de la începutul secolului.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

10 dormitoare fabulos de fanteziste

Articolul următor

Canapele îndrăznețe

Recomandăm și...