Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Renovare apartament urban

Renovare apartament urban

Proiectanții pot face minuni dacă își doresc, iar procesul de renovare este o dovada acestui fapt. Proprietatea veche este acum o locuință noua care dă dovada de un lux sporit. Aceasta locuință a trecut printr-o transformare totala. Vopsirea în alb a pereților a oferit un lifting proaspăt spațiului, nuanță palidă fiind transpusa în tot interiorul. Tapiseriile, mobila, precum și aparatele electrocasnice ies în evidență prin nota lor neutră.

Acest design urban este scos în evidenta de o masa uimitoare construită la comanda, ea având o formă circulară și aflandu-se pe partea laterala a bucătăriei. Masa este construită din marmură rece de Carrara, ea completând interiorul perfect. Un raft personalizat reușește să pună în valoare mai mult aspectul unic al locuinței.

Renovare apartament urban

Deși mica, bucătăria este foarte spațioasă, ea fiind gândită pentru a profita mult de spațiul de depozitare din podea, până în tavan. Dulapurile sunt construite astfel încât să se armonizeze perfect cu pereții, iar rafturile plutitoare dau încăperilor un aspect ireal. Scaunele glisante sunt și ele îndrăgite, acestea oferind un confort suplimentar. Proiectantul s-a mai gândit și la locul unde inițial era un balcon vechi. Acesta a reușit să aducă balconul în conformitate cu normele, devenind utilizabil.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Casa renovată de epocă

Articolul următor

Casa de lux cu panoramă

Recomandăm și...