Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Arhitectul proiectează o bucătărie construită pentru divertisment.

Mai presus de orice, proprietarii acestei bucătării calde și colorate și-au dorit un spațiu care să se potrivească bine cu stilul lor de viață vibrant și social. Proprietarii casei sunt niște niște eclectici care iubesc să se distreze și să aibă discuții, cine, lecturi de poezii și evenimente caritabile la frumoasa lor casă. Bineînțeles, își doreau o bucătărie uimitoare, care să poată face față calendarului lor încărcat. Cei doi l-au angajat pe designer pentru a-și reproiecta bucătăria mică.

Acesta a deschis complet bucătăria dărâmând mai mulți pereți și adăugând ferestre. Lemnurile calde, granitul și oțelul inoxidabil au fost combinate pentru a crea o bucătărie artistică, dar confortabilă. 

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Proprietarii doreau să găzduiască în mod continuu o mulțime de oameni, așa că aveau multe nevoi de electrocasnice și depozitare. Designerul a adăugat în metru pătrat pentru a se potrivi cu două chiuvete, un cuptor, două mașini de spălat vase, un frigider mare, un frigider pentru vin și un sertar de încălzire. Deși spațiul este destul de mare, a fost totuși o provocare să decizi cum să configurezi toate acestea în amenajarea bucătăriei.

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Clienții au reperat și selectat granitul folosit pentru blatul insulei și pentru faianță, dar ideea designerului a fost să folosească pătrate de granit la sobă și chiuvetă. Acesta a adăugat câteva vitrine superioare acoperite cu sticlă roșie fumurie. 

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Hota de evacuare din lemn și oțel inoxidabil este o piesă personalizată concepută pentru a se integra cu dulapurile superioare. Designerul a decis să lase spațiul de perete gol de fiecare parte a dulapului.

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Pe lângă instalarea aparatelor de ultimă generație, designerul a proiectat și un centru de băuturi pentru a satisface nevoile de divertisment ale proprietarilor. O chiuvetă de bar, un frigider pentru vinuri, un espressor și rafturi de prezentare creează zona perfectă pentru oaspeții, să se oprească și să bea un pahar de vin sau o cafea după cină. Amenajarea centrului de băuturi a fost proiectată pentru a funcționa cu restul bucătăriei, astfel încât oamenii să poată sta în bucătărie, dar să mențină în continuare fluxul de trafic la acest etaj principal.

Renovează-ți bucătăria oferindu-i mult lux

Sertarul mașinii de spălat vase este ultima notă de lux a bucătăriei. Deși există o mașină de spălat vase lângă chiuveta principală, acest sertar de la centrul de băuturi este dedicat exclusiv articolelor din sticlă și cănilor.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

9 idei de design pentru un dormitor liniștit

Articolul următor

Finisajele tricolore fac o bucătărie cool

Recomandăm și...