Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Adăugați aceste detalii de design inteligente pentru o actualizare sigură, elegantă și confortabilă a băii.

Băile, în special băile principale, pot fi încăperi costisitoare și dificil de proiectat. Acestea se referă la sistemele de instalații sanitare, electrice și de ventilație ale casei dumneavoastră și implică adesea respectarea noilor coduri locale de construcție care economisesc apă sau energie.

Iată câteva rezoluții pe care trebuie să le luați în considerare dacă plănuiți o refacere a băii principale. Aceste sfaturi oportune vă pot face spațiul mai eficient din punct de vedere al apei, mai sigur, mai confortabil și mai elegant.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția pentru baie nr. 1: Acordați spațiu suficient pentru picioare

Toaletele separate sunt foarte căutate în casele noi, deoarece adaugă un element de intimitate unei băi comune. Problema este că unii constructori nu au suficient spațiu în fața toaletei. Nu vrei să fii nevoit să-ți miști genunchii pentru a închide ușa sau să-ți lovești picioarele de un alt obiect de mobilă atunci când stai pe toaletă.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția pentru baie nr. 2: Podele actualizate

A fost o perioadă când o podea de marmură lustruită într-o baie era un aspect de lux fierbinte. După părerea designerilor, acestea sunt demodate. Plăcile anti-alunecare sunt o soluție mult mai bună pentru o podea pe care călcați adesea cu picioarele ude.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția de baie nr. 3: Renunță la obiceiul de metal grele

Dacă îți actualizezi baia, mergi fără rame. Este un aspect mai curat, mai clar, care lasă faianță de duș să fie vedeta.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția pentru baie nr. 4:

Unul dintre lucrurile pe care le pierzi când înlocuiești o cadă cu un duș de sine stătător este un loc unde să stai. O bancă de duș înlocuiește marginea căzii pentru spălarea pe scaun. Asigurați-vă că ați proiectat unul în planurile dvs. de duș, chiar dacă este doar o mică bancă de colț.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția pentru baie nr . 5:

Un duș de mână este un adevărat avantaj pentru orice duș, dar mai ales pentru pasionații de sport și persoanele în vârstă predispuse la accidente. Este cel mai bine poziționat la îndemâna băncii de duș pentru o accesibilitate totală.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția de baie nr . 6: Oferă mult spațiu de mișcare

Turnurile de depozitare pentru baie sunt o modalitate excelentă de a adăuga spațiu de stocare unei băi, așa cum fac acestea. Dacă, totuși, ești înghesuit pentru spațiu, sări peste această opțiune. Folosiți spațiul suplimentar pentru a pune o săpunieră sau un dozator și lăsați loc pentru suporturile pentru lentile de contact.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția de baie nr 7

Aceasta nu este o problemă asupra preferințelor sau proceselor de gândire ale nimănui! Dar scurgerile liniare în stil drept sunt cea mai bună inovație pentru duș care a apărut în ultimii ani și este o nebunie să nu vă gândiți să includeți una atunci când vă actualizați dușul.

Sunt disponibile în numeroase finisaje metalice, așa cum se arată aici, sau în format pregătit pentru gresie (abia le vedeți deloc). Pe lângă îmbunătățirea stilului dușului dvs., acestea pot, de asemenea, îmbunătăți siguranța acestuia și pot adăuga flexibilitate în amplasarea scurgerii.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția de baie nr 8:

Timp de un număr de ani, căzile din apartamentele principale au fost tratate ca regale și instalate la înălțime, cu scări regale care duceau la ele… uneori scări de marmură pentru a îmbunătăți efect regal.

Nu îmi vine în minte o idee mai proastă pentru a ieși dintr-o cadă cu picioarele ude. Renunță la scări în remodelarea băii în favoarea unei margini a căzii unde să te poți așeza și să rotiți. Este mult mai sigur și mai arătos.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția pentru baie nr . 9
Nișele sunt modalități ideale de a vă crește spațiul de stocare în baie. Probabil că nișele de duș vin în minte mai întâi și recomand una pentru fiecare utilizare a dușului, dar luați în considerare și spațiul din spatele ușii de baie batantă sau pe un perete gol pentru o îmbunătățire suplimentară a depozitării.

Rezoluții pentru renovarea băii dumneavoastră

Rezoluția pentru baie nr 10

Dacă ventilatorul dumneavoastră de aerisire este zgomotos, așa cum sunt atât de mulți, probabil săriți să-l mai folosiți. Acest lucru poate crea o problemă nesănătoasă de mucegai în baie.

Pentru a evita această problemă și a readuce liniștea în baie, luați în considerare un ventilator de aerisire ultra-silențios, cu senzor de umiditate, care să îl înlocuiască pe cel pe care îl aveți în prezent.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

5 stiluri de tapet inspirate din natură pentru o baie mai relaxantă

Articolul următor

10 caracteristici ale bucătărie victoriene pentru viața modernă

Recomandăm și...