Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Șapte case elegante

Șapte case elegante

Acesta este un set de șapte reședințe situate în regiunea Guimarães din Portugalia. Întreaga dezvoltare a fost proiectată și construită de studioul de arhitectură. Puteți vedea fotografiile uimitoare făcute de João Morgado mai jos, înfățișând relația minunată dintre case și împrejurimile lor naturale, precum și între ele.

Șapte case elegante

Proiectul a fost finalizat în 2019 și se numește Box XL Houses. Cele șapte clădiri imită unele pe altele, prezentând arhitectură identică și design interior similar. La nivelul inferior toate au un garaj , o zonă de depozitare și intrarea, restul funcțiilor fiind situate la etajul superior.

Șapte case elegante

Designul general al caselor și dezvoltarea în general este modern și simplu, cu accent pe practic. Desigur, asta nu înseamnă că nu este frumos sau elegant sau primitor. Arhitecții au avut grijă să lase spațiu în afara caselor și să permită spațiu suficient pentru anumite funcții exterioare fără a se concentra neapărat pe acel aspect. Există un echilibru frumos între natură și tot ceea ce este artificial și între masă și vid în general, chiar dacă ar putea părea că întreaga dezvoltare este doar un mare conglomerat de beton. Materiile prime sunt încadrate de natura vibrantă pe aproape toate părțile și sunt în armonie cu mediul înconjurător.

Șapte case elegante
Șapte case elegante
Șapte case elegante
Șapte case elegante
Șapte case elegante
Șapte case elegante
Șapte case elegante
Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

ZF investește în România! Gabriel Voicu, Cosmopolis: Conexiunea cu autostrada A3 a început construcția. În trei ani, investiția în proiect va ajunge la 500 de milioane de euro

Articolul următor

Programul Străzi Deschise continuă. Mai multe bulevarde importante din București se transformă în străzi pietonale

Recomandăm și...