Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Sectorul 3 are un nou loc de joacă pentru copii. Robert Negoiță povesteşte despre amplasarea miniparcului

Sectorul 3 are un nou loc de joacă pentru copii. Robert Negoiță povesteşte despre amplasarea miniparcului

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a anunţat construirea unui nou loc de joacă pentru copii. Spațiul nou amenajat este situat pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei.

Vara este aici și odată cu ea vremea bună. Primarul Robert Negoiță a spus că a construit locuri de joacă pentru cei mici, care vor merge în parc cu părinţii:

„Se apropie vara, vine vremea bună și trebuie să ne pregătim. Și, nu doar pentru noi, ci și pentru cei mici, copiii noștri au nevoie de multe locuri de joacă, bine amenajate, cu spațiu, cu pădure. Aici, în Liviu Rebreanu de lângă bulevard, avem un mic parc destul de mare. Vara te poți așeza la umbra copacilor, ceea ce este foarte confortabil. Aici am construit si un loc de joaca pentru copii“ a zis de Robert Negoiță.

Robert Negoiță a trimis un mesaj despre locul de joacă pe pagina sa de Facebook. El a spus că au fost instalate până acum câteva case și câteva tobogane, dar în micul parc vor fi instalate și leagăne.

Uite aici, o casă cu tobogan, toate astea. Acolo vor fi instalate niște leagăne și alte echipamente pentru ca copiii să poată alerga dintr-un loc în altul și să se joace și să se simtă bine“, a mai spus primarul.

Primarul Sectorului 3 a mai spus că zona parcului este sigură pentru copii. Mult spațiu, plin de copaci pentru umbră vara:

„Este un spațiu mare, frumos, generos, umbros, o pădure!”

El a spus că își dorește cât mai multe locuri de joacă pentru copii și cât mai mult spațiu verde:

“Mergeți la cât mai multe locuri de joacă pentru copii și la cât mai mult spațiu verde. Avem nevoie de aer mai curat, mai ales în acest oraș puternic poluat”.

Robert Negoiță a mai anunţat că traficul în Bucureşti este o problemă şi că în următoarele ore va transmite în direct în regiune pentru a reglementa şi simplifica traficul.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

PS2 are un buget pentru siguranța pietonilor de 10 milioane de lei. Vor fi instalați stâlpișori, marcajele refăcute și trecerile de pietoni vor fi ridicate

Articolul următor

Harta Magnoliilor a Bucureștiului a fost actualizată. Mai mulți copaci din oraș pot fi admirați la o „plimbare magnifică”

Recomandăm și...