Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Siguranță și Confort în Inima Capitalei: Patrulare Nonstop pentru un Parc Mai Sigur și Mai Prietenos

Siguranță și Confort în Inima Capitalei: Patrulare Nonstop pentru un Parc Mai Sigur și Mai Prietenos

Bucureștiul nu doarme niciodată, iar acum nici Parcul Cișmigiu nu va mai fi lipsit de supraveghere. Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, a anunțat pe Facebook că Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) a semnat un contract pentru servicii de pază și patrulare nonstop în acest parc iconic. Astfel, vor fi asigurate cinci posturi de pază permanente, care vor funcționa 24/24.

Cișmigiu este unul dintre cele mai iubite locuri de recreere din București, și nu e de mirare. Cu aleile sale romantice și lacul pitoresc, parcul atrage zilnic sute de vizitatori. Dar, ca în orice loc public, siguranța trebuie să fie o prioritate. De aceea, această inițiativă vine ca un răspuns la nevoia de a oferi un mediu mai sigur și confortabil pentru toți cei care îl vizitează.

Siguranță și Confort în Inima Capitalei: Patrulare Nonstop pentru un Parc Mai Sigur și Mai Prietenos

Viceprimarul Horia Tomescu consideră că acest contract reprezintă un pas important pentru a îndeplini promisiunea făcută bucureștenilor: de a crește nivelul de siguranță și confort pentru toți vizitatorii. Este o veste bună, mai ales că parcul a fost în trecut scena unor incidente neplăcute. Cu această patrulă, se speră la reducerea semnificativă a evenimentelor negative.

Dar nu este doar despre siguranță. Această măsură face parte dintr-un efort mai mare de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii și serviciilor oferite în parcurile bucureștene. Săptămâna trecută, tot ALPAB a finalizat o licitație publică pentru achiziționarea a 1.500 de bănci și 1.500 de coșuri de gunoi. Deci, nu doar că vei putea să te plimbi în siguranță, dar vei avea și unde să te așezi sau să arunci gunoiul.

În concluzie, Bucureștiul pare să se îndrepte într-o direcție pozitivă când vine vorba de modernizarea și securizarea spațiilor publice. Cu inițiative ca aceasta, capitala devine un oraș mai prietenos și mai sigur, nu doar pentru localnici, dar și pentru turiști. Începând de miercuri, 13 septembrie 2023, va exista pază și patrulare în Parcul Cișmigiu. Așadar, dacă plănuiți o vizită în curând, veți putea să vă bucurați de frumusețile parcului fără griji.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Universitatea Politehnica din București: Mai Mult Decât o Instituție, un Ecosistem al Excelenței!

Articolul următor

Chirii în Creștere și Lipsa de Spații de Locuit: O Analiză a Pieței Imobiliare Europene și Românești

Recomandăm și...