Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Timpuri noi este un cartier nou din centrul Bucureștiului, unul specific urban, poziționat lângă zona Tineretului, Vitan și Centrul Vechi. Fiind o locație modernă, locatarii au acces facil la metrou (M1 și M3), precum și la stații de tramvai (19) ori autobuz (N105, 133, 312, 323). De asemenea, aprovizonarea cu fructe și legume proaspete se face din piața proprie, iar pentru celelalte necesități puteți merge la Mega Image, Lidl, Penny sau alte magazine alimentare mai mici. În zonă găsiți și instituții bancare, clădiri de birouri, stații de alimentare combustibil, instituții deschise publicului larg sau o mulțime de alte facilități (spălătorii, saloane de înfrumusețare ori sedii telefonie mobilă). Bineînțeles că aveți și locuri de recreere, cum ar fi Parcul Timpuri Noi situat de-a lungul Râului Dâmbovița, alte parcuri mai micuțe (Doruleților, Cărămidarii de Jos sau Radu Park), București Mall sau Unirea Shopping Center în apropiere (circa doi kilometri) și o mulțime de restaurante (Madame B-Tea and Pancake House, Five to Go ori Hop Garden) . Un alt avantaj al locației este diversitatea de unități de învățământ, precum Grădinița Dreamland, Școala Gimnazială Step by Step, Universitatea Titu Maiorescu sau Căminul Studențesc Nicolae Titulescu. Este locul perfect pentru orice tip de familie (un mediu urban înconjurat de natură), dotat cu tot ce este nevoie pentru a asigura confortul acestora, de aceea venim în sprijinul părinților cu un top al grădinițelor din această minunată zonă.

Grădinița Palatul Copiilor

Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Grădinița Palatul Copiilor face parte din cartier și se află pe strada Morilor, numărul 19, la numai șase minute de mers pe jos din stațiile din Timpuri Noi. Aceasta este acreditată încă din anul 2012, personalul fiind dedicat misiunii de a le fi alături micuților la început de drum.

Procesul de învățare se desfășoară în condiții optime, încurajează dezvoltarea emoțională și rațională și stimulează creativitatea copiilor. Vârsta minimă de înscriere este de trei ani, iar variantele de program sunt de la cel scurt (08:00-12:00) până la cel lung (08:00-18:00), costurile fiind între 1.050-1.500 Ron/lună.

Cei mici pot participa și la opționale, cum ar fi engleză, germană, pian, canto, creație, logopedie, robotică, lego, karate, dans sau teatru. Periodic se fac ieșiri în aer liber pentru a încuraja dorința de cunoaștere și iubirea pentru natură, cei mici participă la competiții și se integrează în diverse cluburi.

Clădirea este amenajată armonios și dotată cu tehnologie modernă, precum table inteligente, videoproiector, dispune de patru săli de clasă, dormitoare, trei grupuri sanitare, sală de sport, bibliotecă, cabinet medical, bucătărie proprie, două săli de servire a mesei și loc de joacă în exterior. De asemenea, se asigură supraveghere video și transport la cerere.

Grădinița Palatul Copiilor este un tărâm magic pentru toți micuții, unde învățarea devine principala lor ocupare! Dedicarea cadrelor didactice îi ajută să aibă încredere în propriile forțe și idei, să devină mai ambițioși și să își creeze un stil de viață activ. Fiind un loc care iubește copiii, au inclus și programele before/after school și școala de vară, toate venind în sprijinul adulților, dar mai ales al micuților.

Grădinița Dreamland

Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Grădinița particulară Dreamland este situată la numai nouă minute depărtare de mers pe jos din centrul Cartierului Timpuri Noi (aici se află și stația de metrou, autobuz și tramvai), pe strada Plugarilor, numărul 20. Metodele de predare folosite sunt alternative, astfel cei mici se vor dezvolta echilibrat.

Cadrele didactice utilizează pe lângă programa obișnuită și un sistem special de învățare, numit FasTraKids (bazat pe experimente, creativitate, gândire logică și autocunoaștere). Se pune accent și pe implicarea părinților în anumite activități tematice, astfel aceștia pot petrece timp plăcut împreună, ca o familie.

Unitatea de învățământ este modernă, frumos amenajată și cu un mediu sigur pentru pitici. Dispune de săli de clasă spațioase, cu table interactive, sală de mese, dormitoare, grupuri sanitare, cabinet medical și spațiu de joacă în aer liber. Vârsta minimă de înscriere este de doi ani, programul orar fiind variat de la 08:00 până la maxim 18:00.

Pe lângă activitățile obișnuite se pot face și o mulțime de opționale, ca de exemplu aikido, dans sportiv, limba germană, pian sau pictură. De asemenea, se organizează aniversări, petreceri tematice, tabere, excursii și vizite (la teatru, circ, muzeu, grădina zoologică sau în parcuri).

La grădinița Dreamland fiecare copil are acces la o educație complementară, își cultivă curiozitatea la nivel maxim și se dezvoltă continuu pentru a se adapta tendințelor (care sunt într-un ritm accelerat de schimbare).

Grădinița Max und Moritz

Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Grădinița Max und Moritz este un centru educațional cu predare în limba germană, fiind un aspect foarte util micuților care îi va ajuta să aibă succes în viitor. Aceasta este situată pe strada Plugarilor, numărul 24, la numai opt minute distanță de mers pe jos de stațiile din Timpuri Noi.

Experiența personalului didactic încă din anul 1998 își spune cuvântul în rezultatele excepționale ale tuturor copiilor care vin aici. Se pune accent pe dobândirea încrederii în propriile forțe, pe autonomie, pe modul de exprimare, pe gradul de perseverență și răbdare, pe capacitatea de a soluționa diverse situații critice, pe atenție sporită, pe capacitățile cognitive și logice sau pe integrarea în cadrul societății.

Clădirea dispunde de cinci săli de clasă, de un loc de servire a mesei, grupuri sanitare, cabinet medical, monitorizare video și loc de joacă. Un alt beneficiu al locației este că cei mici pot avea continuitate, deoarece aici au și școala primară inclusă, precum și un program de vară.

Grădinița Max und Moritz este locul potrivit pentru copilași, unde învață de mici să se descurce singuri și să își dorească să fie într-un proces continuu de dezvoltare, astfel vor avea un viitor strălucit.

Zona Timpuri Noi este un mic oraș în centrul capitalei, cu o mulțime de facilități și cu o grămadă de oportunități pentru studiul celor mici și mari. Totul este realizat pentru confortul locuitorilor, pentru a le crea un loc sigur cu un mediu prietenos!

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

Articolul următor

Top 3 obiective recreative din Centrul Istoric din București

Recomandăm și...