Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

București Nord sau Gara de Nord este cea mai mare stație feroviară a României, situată în municipiul București. Din această gară pleacă și sosesc zilnic aproape 200 de trenuri (numărul acesta este mai mare iarna și vara când se pun în circulație trenuri suplimentare spre litoral și Valea Prahovei). Dacă ajungi prin zonă și ți-e foame, uite câteva restaurante pe placul tău.

Restaurant Calise

Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

La 1,5 km de Gara de Nord, la doar două minute de mers pe jos, față de Podul Cotroceni, Restaurantul Calise este prezent din 1990. Acesta este o locație de vis pentru evenimente minunate din viață, dar și pentru a servi cina într-o seară alături de familie.

Având o capacitate de 200-350 de persoane în săli, este alegerea perfectă pentru organizarea celor mai fericite evenimente din viața dumneavoastră. În oricare dintre sălile acestuia se pot organiza petreceri private, având și flexibilitatea asupra îmbunătățirii meniului, în funcție de ideile și dorințele fiecărui client.

O oază de răcoare și liniște în Bucureștiul călduros. Mâncarea este tradițională românescă, servire rapidă, iar personalul este prietenos și amabil. Separeurile de pe terasă sunt delimitate de tuia, iar clienții beneficiază de locuri private de parcare, având un număr limitat.

Restaurant Bistro Nord

Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

La doar patru minute de mers pe jos de la Gara de Nord, Bistro Nord vă oferă o mâncare delicioasă, alături de o atmosferă relaxantă și un personal amabil, cu o servire rapidă. Aceștia au meniul zilei diversificat și de calitate, la un preț accesibil pentru oricine.

Aici te poți bucura de momente petrecute în familie sau cu prietenii și de preparate culinare diversificate. Restaurantul are o terasă generoasă ce oferă momente de relaxare când permite vremea de afară, iar în interiorul ce oferă un climatizat bun, unele mese sunt dotate cu canapele și cu prize pentru a-ți încărca telefonul sau pentru un business lunch.

Amenajarea din lemn oferă un stil rustic localului, ce este acompaniat de mâncarea tradițională.

The Mark Restaurant & Pub

Top 3 restaurante de neratat în zona Gării de Nord din București.

Când ajungi în Gara de Nord a Bucureștiului, nu evita să treci pe la The Mark Restaurant & Pub pentru o experiență culinară autentică, care se află la doar opt minute de mers pe jos de aceasta. Gustările acestora folosesc ingrediente simple sau mai puțin obișnuite, reinterpretate într-un mod delicios.

Indiferent dacă mergi cu familia, prietenii sau singur, vei remarca contrastul plăcut pe care locația îl aduce în zona Gara de Nord. În interior te așteaptă un design modern, dar și cu note clasice. Terasa este amenajată într-un mod cât mai plăcut pentru a-ți oferi momente minunate în aer liber.

The Mark inspiră la un stil de viață modern și, cel mai important, aduce oamenii împreună pentru o experiență culinară și de lifestyle autentică.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 restaurante din cartierul Armenesc

Articolul următor

Top 3 grădinițe din zona Timpuri Noi din București

Recomandăm și...