Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 3 restaurante de pe strada Dealul Spirii din București

Top 3 restaurante de pe strada Dealul Spirii din București

Dealul Spirii este o stradă din București, sectorul 5, unde poți ajunge cu tramvaiul, la stația Calea 13 Septembrie. În apropiere se află Palatul Cotroceni, Ministerul Apărării, parcul Romniceanu, Palatul Parlamentului, dar și foarte multe restaurante bine cotate, pe care este păcat să nu le încerci măcar o dată.

Urbanero Pizza

Top 3 restaurante de pe strada Dealul Spirii din București

La doar două minute de mers pe jos de la stația de tramvai Șoseaua Progresului, unde poți ajunge cu tramvaiul numărul 47, se situează restaurantul Urbanero Pizza, un restaurant foarte bine cotat, cu un scor de aproximativ cinci stele, oferite de către clienții mulțumiți care au fost în acest local, și care vă oferă una dintre cele mai bune pizza gustate vreodată.

Acesta vă întâmpină cu un meniu diversificat, o atmosferă caldă și relaxantă, un personal prietenos și atent la toți clienții și un interior amenajat într-un mod cât mai primitor și modern care oferă intimitatea necesară pentru a servi masa în oraș alături de prieteni ori familie.

Blatul pufos al pizzei pe care aceștia îl prepară și ingredientele adăugate, vă vor face să o comandați de fiecare dată când aveți ocazia. Dacă sunteți prin sectorul 5 și aveți poftă de ceva de mâncare, dar și de un cocktail aspectuos și delicios, nu evitați să treceți pe la Urbanero Piiza. De asemenea, ceștia oferă și servicii de livrare la domiciliu, în cazul în care nu ai starea necesară de a părăsii confortul propriului cămin.

Al Falemanki

Top 3 restaurante de pe strada Dealul Spirii din București

La zece minute de hotelul JW Merriott, se situează restaurantul cu specific libanez, Al Falemanki, pe Strada
Progresului numărul 90-100.

Un restaurant foarte bine cotat, cu 4,7 stele, Al Falemanki oferă clienților săi o experiență specifică libanezilor, cu mâncare tradițională, muzică orientală, dansatori și narghilea. Dacă ai chef de o petrecere orientală, cu muzică live și dansatoare, o atmosferă relaxantă, un interior amenajat în stil elegant, mâncare gustoasă și cu prețuri accesibile, iar personalul este unul foarte amabil și prietenos, atent la orice detaliu.

Aceștia, pe lângă mâncarea cu specific libanez, oferă o atmosferă care te transporta cu totalitate într-un restaurant internațional, cu petreceri de neuitat și momente cu prietenii, în weekend, la o cină seara pe care nu vreți să le ratați.De asemenea, aceștia oferă posibilitatea organizării propriului eveniment, ei oferind o amenajare specială a localului pentru zile onomastice.

D’eliss Grill&Lounge

Top 3 restaurante de pe strada Dealul Spirii din București

Situat pe Strada Progresului numărul 90, la patru minute de mers pe jos de stația de autobuz cu același nume, se situează D`eliss Grill & Lounge, un restaurant foarte bine cotat cu o atmosferă relaxantă, muzică plăcută și o mâncare delicioasă.

Design-ul interiorului este unul modern, cu fotolii mari și comode, mese rotunde de sticlă și multă vegetație. Meniul este unul diversificat, cu mâncare pentru toate gusturile, un personal plăcui, amabil și atent la orice detaliu. Restaurantul oferă serviciul de livrare, în cazul în care nu vreți să părăsiți comoditatea oferită de propria casă.

Atmosfera localului este una relaxantă și oferă intimitatea necesară pentru o cină în oraș cu prietenii ori familia, având uneori și muzică live care se îmbină perfect cu ambianța oferită de restaurant.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 restaurante din Cotroceni, București

Articolul următor

7 trucuri pentru amenajarea interioară a unei case mici

Recomandăm și...