Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 3 restaurante din Piața Romană din București

Top 3 restaurante din Piața Romană din București

Top 3 restaurante din Piața Romană din București

Piața Romană este o intersecție din sectorul 1, în centrul Bucureștiului. În acest loc se intersectează două bulevarde: Lascăr Catargiu și Magheru, iar bulevardul Dacia străbate Piața de la est la vest. În această zonă există câteva instituții de vizitat, cum ar fi Casa Assan sau Casa Oamenilor de Știință, casa lui Gheorghe Titeica, Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Pitar Moș, Ateneul Român și casa arhitectului Ion Mincu. După ce ai vizitat aceste locuri, te poți oricând relaxa la unul dintre restaurantele din zonă.

Grădina Verona sau Café Verona

Top 3 restaurante din Piața Romană din București

La doar patru minute de mers pe jos de Casa Oamenilor de Știință, imobil istoric, construit în 1904, se situează Cafe Verona, o grădină unde te poți relaxa în refugiul verde oferit de aceasta.

Terasa este o anexă a librăriei Cărturești, aici având loc multe lansări de cărți, expoziții, concerte și evenimente culturale importante. Aceasta a fost deschisă în 2009, după ce s-a mărit librăria.

Grădina Verona este un loc verde din centrul orașului, unde te poți relaxa vara la umbra copacilor, citind o carte sau participând la un eveniment cultural ce se desfășoară mereu în acest local. Iarna, poți oricând să participi la târgurile cu mâncare și vin fiert, organizate de aceștia.

Acest local are aproximativ 400 de locuri, un meniu variat, având opțiuni pentru toate gusturile persoanelor și o pâine preparată după o rețetă proprie.

Lugo

Top 3 restaurante din Piața Romană din București

Dacă ești în căutarea unui restaurant cu mâncare din bucătăria mediteraneană și asiatică în Piața Romană, Lugo este locul perfect pentru tine. Acesta este situat la doar trei minute de mers pe jos de Ateneul Român, o sală de concerte cu aproximativ 800 de locuri din București, aflată pe Calea Victoriei, care este sediul Filarmonicii George Enescu.

Gustul mâncării de la restaurantul Lugo te va transporta direct în restaurantele din Asia și din zona Mediteranei. Farfuriile amenajate într-un mod prezentabil, gustul mâncării, amenajarea localului în stil modern, muzica live, personalul care oferă o servire exemplară, atmosfera plăcută și relaxantă, te vor face să revii de fiecare dată în acest local cu drag.

Te poți bucura de mâncarea lor gustoasă alături de prieteni sau familie, în intimitatea localului din interiorul acestuia, amenajat într-un stil modern, colorat, cu tablouri mari pe pereți, dar și pe terasa acestuia unde poți servi gustările liniștit în aerul proaspăt de afară. De asemenea, dacă nu vrei să părăsești confortul propriei case, poți comanda la numărul de telefon sau online prin diversele aplicații.

Acesta oferă și posibilitatea organizării evenimentelor tale într-un cadru restrâns ( nuntă, botez sau zile de naștere) având 80 de locuri în interior și 100 de locuri pe terasă, respectând toate dorințele tale.

Trattoria Don Vito

Top 3 restaurante din Piața Romană din București

La patru minute de Ateneul Român, se află Trattoria Don Vito, un local italian, din perioada interbelică, care a fost renovat, fără a strica arhitectura clădirii.

Restaurantul oferă o mâncare cu un gust pur italian, preparată pe loc, nu au produse pregătite, de aceea timpul de așteptare poate fi mai mare, dar se merită. Aici te poți bucura de gustările delicioase în interiorul restaurantului sau pe terasa deschisă pe tot parcursul anului.

Acest deține două saloane mari pentru organizarea evenimentelor fericite din viața voastră, unul pentru nefumători și unul pentru fumători. Bucătarii localului vor pregăti meniurile pe bunul vostru plac.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 atracții turistice din zona Grivița din București

Articolul următor

Top 3 grădinițe din zona 13 Septembrie din București

Recomandăm și...