Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 3 restaurante în Piața Universității, București.

Top 3 restaurante în Piața Universității, București.

Top 3 restaurante în Piața Universității, București.

Piața Universității este o piață importantă din sectorul 1 al Bucureștiului. Aici se află Teatrului I.L. Caragiale, Hotelul Intercontinental, Muzeul Municipiului București, Muzeul Micul Paris și Clădirile Universității București. Aici se pot regăsi de asemenea multe restaurante pe care este păcat să le ratezi.

Terasa Doamnei

Top 3 restaurante în Piața Universității, București.

Terasa Doamnei se află la patru minute de mers pe jos din Piața Universității, pe strada Doamnei. Restaurantul este locul ideal pentru a te relaxa alături de prieteni sau familie, ascultând muzică de petrecere și urmărind spectacolul realizat de invitații lor.

Locația oferă un spațiu intim și relaxant, unde te poți bucura de mâncarea lor gătită cu mult drag. Meniul este diversificat, având preparate pe gustul tuturor. Specialitățile localului sunt mâncăruri tradiționale românești.

Terasa este acoperită, deci te poți bucura de mâncarea restaurantului indiferent de vremea de afară. Design-ul este unul plăcut, în stil vechi, amenajat cu multe elemente florale și butoaie de lemn. Localul are 130 locuri în sală și 300 locuri pe terasă. Se pot organiza tot felul de evenimente festive.

Alt Shift

Top 3 restaurante în Piața Universității, București.

La doar zece minute de mers pe jos din Piața Universității, Alt Shift te așteaptă să te poți relaxa alături de prieteni ori familie, într-un spațiu primitor, cu un personal amabil și cu o serivire rapidă.

Alt Shift este situat deasupra clubului Control, acesta are un meniu variat, unele preparate italienești, unele chiar și pentru persoanele vegane, care se schimbă în funcție de perioada zilei ce oferă porții uriașe de mâncare, un decor modern, cu portrete pe pereți, scaune înalte și o priveliște plăcută. Pe lângă toate preparatele pregătite cu multă grija ca să îți uimească papilele gustative, frumos aranjate în farfurii, pentru un aspect vizual cât mai plăcut, aceștia au și niște cocktail-uri speciale.

În acest local, ziua, te poți bucura de intimitate și liniște, în timp ce servești masa, iar noaptea se instalează starea de petrecere. Aici poți veni oricând, datorită programului său prelungit până târziu. Iar, dacă nu vrei să pleci din casă sau ești la serviciu și ai poftă de ceva de mâncare, poți oricând comanda prin aplicațiile de livrări.

La Mahala

Top 3 restaurante în Piața Universității, București.

La doar zece minute de mers pe jos din Piața Universității vei găsi localul La Mahala este un local cu mâncare tradițională românească mici, cotlete, sarmale, saramură) și vin de casă sau bere la butoi, unde te poți bucura de momente relaxante alături de prieteni sau familie, ascultând balade și romanțe.

Interiorul este interesant amenajat, în stil retro, cu picturi pe pereți, mese de lemn și scaune colorate. Gustările sunt frumos aranjate în farfurii, alături de paharele colorate pentru a servi băutura. Terasa este una spațioasă și oferă persoanelor momente de relaxare chiar și iarna, datorită aranjamentelor cu instalații speciale prin intermediul cărora se pot încălzi.

Toată mâncarea este preparată pe loc, nu sunt semipreparate, așadar timpul de așteptare poate fi unul mai mare, iar, dacă nu ai chef să părăsești comoditatea oferită de propria casă sau nu vrei să aștepți în restaurant, poți comanda la pachet sau prin diversele aplicații de livrare.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 grădinițe din zona 13 Septembrie din București

Articolul următor

Top 3 restaurante din Piața Victoriei din București

Recomandăm și...