Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 3 restaurante de pe Calea Victoriei, București

Top 3 restaurante de pe Calea Victoriei, București

Top 3 restaurante de pe Calea Victoriei, București

Calea Victoriei este una dintre cele mai vechi și importante artere din București. Înainte de Constantin Brâncoveanu, strada se numea Drumul Brașovului. Aceasta are 2,7 km și este din Piața Națiunile Unite până la Piața Victoriei. Strada traversează pe lângă câteva monumente importante cum ar fi : Muzeul Național de Artă, Biblioteca Centrală, Muzeul Național al Literaturii Române, dar și pe lângă multe restaurante a căror mâncare trebuie să o încerci.

Balkon Resto Garden

Top 3 restaurante de pe Calea Victoriei, București

La doar două minute de mers de la Muzeul Național al Literaturii Române se află Balkon Resto Garden, situat pe Calea Victoriei, numărul 116. Locația vă oferă o atmosferă de neuitat, muzică bună oferită de propriul DJ, toate acestea pe o terasă, la înălțime.

Restaurantul se află deasupra magazinului COS și are două spații în care te poți bucura de mâncarea și băuturile lor, în interior sau pe terasa acoperită cu sisteme de încălzire și cu un peisaj superb asupra luminilor de pe Calea Victoriei.

Aceștia au un meniu diversificat cu mâncare din bucătăria internațională. Este un loc ideal pentru o seară în oraș alături de prieteni, oferind o atmosferă relaxantă, intima, muzică bună și cocktailuri delicioase.

Localul este amenajat cu benzi led colorate și multe lumini, o arhitectură interesantă, scaune și mese moderne, spații verzi peste tot și o scenă pentru DJ, are circa 200 de locuri pe terasă și 100 în interior, oferind destul spațiu pentru a te putea relaxa.

Poți ajunge la restaurant cu autobuzele 178, 361, 784 (stația Calea Griviței) sau126, 368 (stația Nicolae Golescu) ori cu metroul până la Romană. În zonă ai acces la parcarea pubilcă, astfel cu siguranță vei putea staționa cât timp vrei.

La Vinuri

Top 3 restaurante de pe Calea Victoriei, București

La doar trei minute de Ateneul Român se regăsește restaurantul La Vinuri – este locul unde te poți bucura de gustul rafinat al unui vin ales cu grijă.

La Vinuri are un meniu cu mâncare tradițională românească, preparată după rețete originale din România, frumos aranjate în farcurie, cu o servire rapidă și un personal amabil.

Interiorul este amenajat plăcut, atmosfera relaxantă și plăcută, iar cănile de vin fiert sunt din lut artizanat cu diferite picturi realizate manual care oferă un aer tradițional autentic românesc.

De asemenea, dacă nu ai starea necesară de a ieși din casă, te poți bucura de preparatele lor dând comandă pe diferitele aplicații, iar aceștia vor livra rapid.

Green Hours Jazz Cafe

Top 3 restaurante de pe Calea Victoriei, București

La doar șase minute de mers pe jos de la Ateneul Român, pe strada Calea Victoriei, numărul 120, se localizează Green Hours Jazz Cafe, un local unde te poți bucura de gustul bun al mâncării preparate alături de muzică jazz sau piese de teatru în fiecare seară.

Înființat în 1994, Green House Jazz Cafe, localizată underground, este printre cele mai cunoscute cluburi de jazz din centrul Bucureștiului, având seri de jazz, teatru, blues și alte evenimente din lumea artistică și culturală.

Restaurantul oferă clienților săi momente unice, de neratat, într-un loc intim și retras, pe terasa mare acoperită sau în interiorul frumos amenajat, cu leduri și lumini, cu un meniu diversificat și mâncare gustoasă.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 restaurante din Piața Victoriei din București

Articolul următor

Top 3 restaurante de pe Calea Călărași, București.

Recomandăm și...