Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Top 5 restaurante din Grivița, București.

Top 5 restaurante din Grivița, București.

Top 5 restaurante din Grivița, București.

Grivița este un cartier situat în sectorul 1 al Bucureștiului. Înainte de 1920 se numea Comuna Băneasa, numele provine și de la Lacul Grivița, un lac antropic amenajat pe râul Colentina, situat între Străulești și Băneasa. În zonă regăsești numeroase restaurante care merită încercate, cu specific tradițional românesc, dar și internațional. Vă prezentăm câteva dintre ele.

Trattoria Revi

Top 5 restaurante din Grivița, București.

Restaurantul Trattoria Revi este la șapte minute de mers pe jos de stația de metrou Bulevardul Gloriei. În locație ai parte de o servire impecabilă, un ambient modern, o atmosferă liniștită, curată, un personal amabil și o mâncare cu specific italian și internațional gustoasă. Restaurantul este discret și intim, oferă momente de relaxare alături de familie sau prieteni. Design-ul modern al mobilei, dar și cel din farfurie vă vor face să reveniți ori de câte ori aveți ocazia în acest loc.

De asemenea, te poți relaxa pe terasa semi-exterioară a acestuia în zilele călduroase de vară, deoarece au ventilatoare mari. Datorită interiorului spațios, amenajat elegant se pot organiza diverse evenimente importante și fericite, nunți, botezuri, zile onomastice, dineuri, toate organizate ca la carte, într-o manieră plină de farmec.

Taverna Sârbului

Top 5 restaurante din Grivița, București.

Taverna Sârbului se localizează la doar zece minute de mers pe jos de Fântana Miorița, monument istoric din București, situat în fața Muzeului de Artă Populară. Aceasta este o ilustrație a baladei Miorița, fântâna a fost inaugurată cu prilejul expoziției Luna Bucureștiului 1936.

Interiorul are două niveluri, jos sunt și câteva separeuri și este amenajat în stil rustic. Mâncarea gustoasă și personalul amabil te vor face să revi de câte ori ai prilejul în acest restaurant. Delicatesele sunt gătite după rețete tradiționale, bucătăria originală sârbească fiind printre cele mai bogate din Europa, aceasta având pentru fiecare persoană măcar o gustare care să îi placă.

Locația are și un loc de joacă pentru copilași lângă recepție (capacitatea maximă este de 10-15 copii), cu măsuță de lucru și câteva jucării.Deci, dacă ești părinte și ai nevoie de o cină relaxantă, nu evita să o vizitezi.

Restaurantul are și o terasă pe care te poți relaxa în zilele călduroase, alături de persoanele dragi ție. Clienții beneficiază de o parcare privată generoasă.

Restaurant Hora București

Top 5 restaurante din Grivița, București.

Restaurant Hora București se află în incinta hotelului Best Western Plus de patru stele, la trei minute de mers pe jos de stația de autobuz Jiului. Acesta este un restaurant cu specific tradițional. Delicatesele românești, muzica tradițională live, decorul rustic cu picturi tradiționale (la cules de struguri, hore) și diferite obiecte așezate pe pereți (borcane cu murături, ie) te vor ademeni să revi la Hora de fiecare dată.

Tot personalul restaurantului este îmbracat în straie de sărbătoare autentic românești, care te primesc cu drag în atmosfera de petrecere cu muzică populară. Poți oricând să servești mâncarea gustoasă preparată de aceștia sau te poți bucura de cafea într-o dimineță ploioasă. De asemenea, se pot organiza tot felul de evenimente, zile onomastice, nunți sau botezuri în local.

La Bunicu

Top 5 restaurante din Grivița, București.

La două minute de mers pe jos de stația de autobuz Depozit Pajura o să găsești restaurantul La Bunicu, un loc cu prețuri accesibile pentru toată lumea și mâncare pe gustul tău.

Meniul are preparate românești, dar și din bucătăria italienească, rețete clasice, originale, moderne sau tradiționale. Dacă ajungi La Bunicu, trebuie să încerci pizza lor, are un blat pufos aparte.

La Bunicu te poți relaxa în interiorul rustic, amenajat cu un șemineu care te tranportă în alte timpuri, alături de personalul prietenos, care te va face sa te simți ca la tine acasă.

La Petre la Grătar

Top 5 restaurante din Grivița, București.

Dacă ai poftă de mâncare tradițională românească și cei mai gustoși mici, La Petre la Grătar este locul perfect pentru tine, la doar patru minute de mers pe jos față de stația de autobuz Grădinița nr. 115, București.

Aici sunteți întâmpinați de un personal amabil, prietenos, de Nea Sandu care vă invită să vă bucurați câteva momente ”de o parte din viața lui”. De asemenea, Nea Sandu are grijă ca tot personalul localului să vă servească cu o mâncare cât mai gustoasă, preparată pe loc. Terasa localului este amenajată într-un mod plăcut ce te ajută să te bucuri de aerul cald de afară, este acoperită, deci poți mânca liniștit și în zilele ploioase de vară.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Top 3 obiective recreative din Centrul Istoric din București

Articolul următor

Top 3 grădinițe din zona Unirii din București

Recomandăm și...