Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Un nou ansamblu rezidențial de lux în inima capitalei

Un nou ansamblu rezidențial de lux în inima capitalei

Într-o tranzacție recentă ce subliniază dinamica vibrantă a pieței imobiliare din centrul Bucureștiului, producătorul de medicamente Biofarm a vândut un teren semnificativ unui dezvoltator imobiliar pentru suma de aproximativ 5 milioane de euro. Terenul, situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, 40-42, va găzdui un nou ansamblu rezidențial cu o suprafață construită de 6.700 mp. Tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate și implică compania Iancu de Hunedoara Residence ca cumpărător.

Un nou ansamblu rezidențial de lux în inima capitalei

În această zonă centrală a capitalei, locuințele noi sunt o raritate, ceea ce a condus la prețuri premium pe metru pătrat, depășind adesea 5000 de euro. Acest fapt sugerează că noul ansamblu rezidențial ar putea fi unul de lux, aliniat la standardele înalte ale pieței din această zonă. Un exemplu în acest sens este ansamblul rezidențial Grand AV 133, situat în proximitate, pe Strada Aurel Vlaicu Nr. 133, unde prețurile apartamentelor variază între 350.000 și 600.000 de euro, reflectând exclusivitatea și cererea ridicată pentru proprietăți în această zonă.

Un nou ansamblu rezidențial de lux în inima capitalei

Biofarm, compania care a vândut terenul, este un jucător important pe piața farmaceutică din România, cu o istorie de peste 100 de ani și o creștere semnificativă a veniturilor în primul semestru al acestui an, înregistrând o creștere de 17%, ajungând la 162 milioane de lei.

În lumina acestei tranzacții recente, eDezvoltator.ro continuă să monitorizeze atent piața, identificând oportunități și tendințe emergente. Acesta servește ca un instrument vital pentru potențialii cumpărători și investitori, oferind date actualizate și analize aprofundate ale pieței imobiliare din București.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Piața imobiliară încetinește semnificativ

Articolul următor

Universitatea Politehnica din București: Mai Mult Decât o Instituție, un Ecosistem al Excelenței!

Recomandăm și...