Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Un Nou Început pentru Maternitatea Bucur: Renovarea ce Promite Standarde Înalte

Un Nou Început pentru Maternitatea Bucur: Renovarea ce Promite Standarde Înalte


Bucureștiul își îndreaptă atenția către îmbunătățirea serviciilor medicale, iar un pas important în această direcție este renovarea Maternității Bucur. Primarul Nicușor Dan a anunțat că lucrările de proiectare și execuție pentru Corpurile A și B ale acestei maternități au fost atribuite. Finanțarea vine din Planul Național de Redresare și Reziliență, cu o sumă nerambursabilă de 35,3 milioane lei. Timpul estimat pentru finalizarea lucrărilor este de 40 de luni.

Ce înseamnă asta pentru viitoarele mame și pentru personalul medical? Ei bine, se vor face consolidări structurale, inclusiv la fundații și la subsolul tehnic. De asemenea, se va pune accent pe consolidarea seismică și reabilitarea termoenergetică. Asocierea Terra Gaz Construct și Construcții Erbașu va fi responsabilă de execuția lucrărilor, în timp ce supervizarea și dirigenția de șantier vor fi asigurate de Asocierea Daio Total Construct SRL și Consultanță Construcții Iordan SRL.

Un Nou Început pentru Maternitatea Bucur: Renovarea ce Promite Standarde Înalte

Este un proiect care aduce un suflu nou în sistemul medical bucureștean. Renovarea va îmbunătăți condițiile pentru pacienți și va oferi un mediu de lucru mai sigur și mai eficient pentru personalul medical. În plus, modernizarea va contribui la creșterea standardelor de igienă și la optimizarea fluxurilor de lucru în maternitate.

În concluzie, renovarea Maternității Bucur este un pas important în direcția unui sistem medical mai eficient și mai uman. Este o investiție în sănătatea și binele cetățenilor, și un exemplu de cum fondurile europene pot fi utilizate pentru a face orașul mai bun.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Scăderea Numărului de Autorizații de Construcție: Un Semnal de Alarmă pentru Piața Imobiliară

Articolul următor

Un Gest Mic, Un Impact Mare: Cum Poți Ajuta Câinii din Adăpostul Buftea în Acest Sezon

Recomandăm și...