Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Un Weekend de Neuitat în București: De la Street Delivery la The Color Run, Ce Trebuie să Știi

Un Weekend de Neuitat în București: De la Street Delivery la The Color Run, Ce Trebuie să Știi

Weekend-ul acesta, Bucureștiul va fi plin de viață și culoare, dar și de restricții de circulație. Dacă ești șofer, Brigada Rutieră te sfătuiește să alegi rute ocolitoare. De vineri până duminică, evenimentul “Street Delivery” va avea loc pe Str. Pictor Arthur Verona și în Grădina Icoanei. Traficul va fi restricționat pe aceste artere, așa că mai bine lasă mașina acasă și bucură-te de expoziții și ateliere.

Un Weekend de Neuitat în București: De la Street Delivery la The Color Run, Ce Trebuie să Știi

Pe lângă “Street Delivery”, avem și “Străzi Deschise – București” pe Calea Victoriei și strada Pajurei. Traficul va fi restricționat, dar există rute alternative ca Strada Sevastopol sau Bulevardul Dacia. În plus, noaptea, între orele 22:00 – 09:00, circulația mașinilor va fi permisă pe Calea Victoriei.

Dacă ești fan al muzicii și al apelor dansante, “Simfonia Apei” va avea loc in seara aceasta în Piața Unirii. Traficul va fi restricționat în zona fântânilor, dar există rute ocolitoare precum Splaiul Independenței sau Bd. Regina Maria.

Pentru iubitorii de vin, “Festivalul Vinului Moldovenesc” se va desfășura pe Șos. Kiseleff. Traficul va fi restricționat, dar nu-ți face griji, poți folosi rute alternative ca Bd. Aviatorilor sau Piața Victoriei.

Și dacă ești în căutarea unei experiențe sportive colorate, “The Color Run Spectacolor București 2023” se va desfășura sâmbătă. Traseul va include Biblioteca Națională a României și Bd. Unirii. Traficul va fi restricționat, dar există rute ocolitoare ca Calea 13 Septembrie sau Bd. Basarabia.

În concluzie, weekend-ul acesta va fi unul agitat, dar plin de distracție. Dacă vrei să eviți aglomerația, cel mai bine ar fi să folosești transportul în comun sau să mergi pe jos. Oricum, cu atâtea evenimente în oraș, cine ar vrea să stea în mașină?

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București: Un Standard de Excelență în Educația Veterinară

Articolul următor

Universitatea Națională de Muzică din București: O Simfonie a Excelenței în Învățământul Muzical

Recomandăm și...