Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Unde te poți angaja cu peste 1000 de euro în Sibiu?

Unde te poți angaja cu peste 1000 de euro în Sibiu?

Sibiul este un oraș extrem de ofertant atunci când vine vorba despre locuri de muncă. Este unul dintre orașele cu cea mai mică rată de șomaj din țară și are mereu locuri de muncă vacante. Unele dintre aceste locuri de muncă sunt foarte bine plătite, remunerația depășind 1000 de euro lunar.

Unde te poți angaja cu peste 1000 de euro în Sibiu?

Unde te poți angaja în Sibiu cu salariu de peste 1000 de euro lunar?

  1. La firme IT. Un senior PHP developer poate câștiga între 1800 și 2200 de euro, conform site-urilor de recrutere iar un Network Administrator cu o experiență medie poate depăși 2000 de euro salariul.
  2. În sectorul bancar. Serviciile bancare creează, de asemenea, locuri de muncă bine plătite. Un manager bancar poate să câștige peste 1200 de euro, în timp ce un specialist în riscuri poate să câștige aproape 1100 e euro. Salariile din pozițiile de top pot depăși 4000 de euro;
  3. În inginerie și producție. Pe lista locurilor de muncă foarte bine plătite în Sibiu se numără cele din inginerie și din producție. Inginerii constructori sau inginerii din producția de automobile și de accesorii pentru automobile pot avea câștiguri substanțiale.
  4. În medicină. Un alt domeniu în care se câștigă destul de mulți bani este medicina. Atât în spitale, cât și în clinici private, cei care au pregătire medicală pot pleca acasă cu un salariu destul de frumos. 
  5. Diverse alte joburi, ce necesită mai puțină calificare. Chiar și joburi care nu necesită foarte multă calificare pot fi bine plătite. Șoferii care transportă mărfuri intern sau internațional depășesc cu ușurință salariul de 1000 de euro.
Unde te poți angaja cu peste 1000 de euro în Sibiu?

De ce să te angajezi în Sibiu?

Este adevărat că toate aceste locuri de muncă pot fi găsite și în alte orașe mari ale țării. De multe ori, remunerația este mai mare la firmele din București sau Cluj. Totuși, Sibiul se evidențiază printr-o serie de avantaje pe care orașele mai mari nu le oferă:

  • Este un oraș prin care te poți deplasa rapid până la muncă și înapoi. Nu vei pierde ore în șir în trafic și de asemenea, nu vei pierde banii cheltuiți pe combustibil;
  • Este un oraș turistic, în care poți găsi o mulțime de oportunități de petrecere a timpului liber. Poți descoperi multe restaurante extrem de apreciate, cluburi sportive sau de jocuri și multe oportunități de activități în aer liber;
  • Este un oraș liniștit. Dacă îți dorești liniște, o poți găsi foarte ușor;
  • De regulă, viața este mai ieftină decât în alte orașe. Atât chiriile cât și alte cheltuieli sunt ceva mai mici, ceea ce îți permite să rămâi cu bani în buzunar la sfârșitul lunii, atâta vreme cât găsești un loc de muncă cu remunerație de peste 1000 de euro;
  • Sibiul este un oraș într-o continuă expansiune. Viitorul poate da naștere, așadar, unui număr mare de oportunități pentru cei care doresc să își dezvolte cariere de succes.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

“Can’t Touch This” sau cum schimbă pandemia spațiile de lucru

Articolul următor

Unde îți poți face analizele în Sibiu și cât costă?

Recomandăm și...