Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Uși de interior PINUM

Uși de interior PINUM

Părerea experților eDezvoltator

Uși de interior PINUM
Uși de interior PINUM

Este foarte important atunci când alegem ușile de interior să ne gândim la imaginea de ansamblu a casei și de designul avut în vedere.

Ușile Pinum sunt fabricate de Nuzco Porte, o firmă ce deține fabrici în România și Italia. Această firmă a intrat pe piața din România în 1981 când începe colaborarea cu fabrica de mobilă din Pipera. În 2002 a preluat integral fabrica de mobilă din Pipera.

Astăzi, Nuzco are cea mai mare capacitate de producție de uși din România. Pe lângă uși, societatea mai produce ferestre și parchet.

Ușile Pinum vin în foarte multe tipuri de modele și culori, astfel nu vei avea probleme să alegi o ușă care să se integreze în designul interior gândit de tine.

Ușa este un element de siguranță, chiar dacă ea este pusă la interior. Un exemplu concludent de tipuri de uși care prezintă elemente de siguranța este dat de ușile blindate. Totodată trebuie să ne gândim că factorul de siguranța se referă și la modalitatea prin care o ușa îngreunează extinderea unui incendiu de exemplu. Toate acest tipuri de uși se găsesc în portofoliu de uși Pinum.

Ușile Pinum e remarcă prin calitatea avută datorită materialelor folosite cât și prin profesionalismul oamenilor ce le fabrică.

Trebuie doar să alegeți modelul dorit de la distribuitorii avuți de această companie.

Avantaje:

  • Materiale calitative;
  • Varietate de modele;
  • Prețuri accesibile.

Dezavantaje:

  • Nu există dezavantaje vizibile.

Părere populară:

  • De-a lungul timpului, PINUM s-a evidențiat pe piața românească datorită materialelor folosite.

Alternative:

  • Uși din MDF;
  • Uși din lemn masiv.
Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Uși de interior din MDF

Articolul următor

Uși de interior Porta Doors

Recomandăm și...