Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Veniturile Meta Estate Trust în 2022 sunt de 21,7 milioane de lei

Veniturile Meta Estate Trust în 2022 sunt de 21,7 milioane de lei

Meta Estate Trust, holding activ în sectorul imobiliar, are un venit total de peste 21,7 milioane lei în 2022, față de 3,1 milioane lei în 2021. Profitul net al companiei a ajuns la 6,5 ​​milioane de lei.

„Meta Estate Trust a atins ținta de profit brut anunțată în singura IPO a BVB în 2022, ajungând la aproximativ 7,2 milioane de lei în 2022, în timp ce a obținut un profit net de 6,5 milioane de lei”, a anunțat compania.

La sfârșitul anului trecut, activele totale ale companiei au crescut cu 38%, până la 98,6 milioane lei, de la 71,6 milioane lei în 2021, datorită fondurilor obținute din majorarea de capital și noilor investiții din profiturile realizate.

Compania a primit echivalentul a 8,9 milioane de lei din ieșiri în 2022, anul în care a ieșit integral din șase proiecte de investiții și a ieșit parțial din alte cinci.

De la înființare, Meta Estate Trust a investit peste 24 de milioane de euro în 25 de proiecte imobiliare și a finalizat până acum ieșirea completă a 8 dintre ele.

„Avem un portofoliu diversificat, achiziționat la prețuri foarte favorabile, a cărui valoare adăugată se va reflecta în viitoarea performanță financiară a companiei. Scopul nostru principal este să continuăm să creștem pe termen mediu și lung”, Oriol Casellas Deig, CEO-ul Meta Estate Trust explică.

Strategia companiei rămâne să se diversifice prin extinderea prezenței sale în alte segmente imobiliare, în special prin adăugarea unui segment de „active generatoare de venit”.

Meta Estate Trust va continua să strângă capital sub formă de acțiuni, împrumuturi bancare sau emisiuni de obligațiuni pentru a le utiliza în liniile sale de afaceri pentru a crea valoare pentru acționari.

Compania a fost fondată în urmă cu mai puțin de 2 ani de un grup de antreprenori români.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Interdraw primește autorizație de construire pentru un proiect rezidențial de 30 de milioane de euro

Articolul următor

În Sectorul 5 se face curățenie de primăvară. Primăria anunță că operațiunea va avea loc zi și noapte

Recomandăm și...