Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Vilă modernă

Vilă modernă

Imaginați-vă în mijlocul unei păduri și bucurându-vă de confortul unei vile moderne. Cred că toată lumea visează la un loc atât de minunat, o oază de relaxare și liniște unde nimic nu vă poate deranja.

Guna Villa reprezintă un astfel de loc. Aici vă puteți bucura de minunata pădure de pin și de priveliștile superbe oferite de mediul natural. Această vilă modernă pare să aibă legătură cu aceste împrejurimi minunate. Este o vilă situată într-un oraș la aproximativ 25 de kilometri vest de Riga, Letonia.

Vila Guna ocupă o suprafață de 6.835 de metri pătrați și reprezintă o casă cu trei etaje, concepută pentru a vă oferi toate facilitățile și confortul de care aveți nevoie. Etajul superior al clădirii oferă spații de dormit grozave, inclusiv băi și dressinguri. Spatiile de locuit se gasesc in partea de est a casei. Aici punctul central este reprezentat de șemineu.

Vilă modernă

O rampă de zbor multiplă care conectează diferite niveluri ale casei este o trăsătură caracteristică a acestei clădiri. Interioarele luminoase, mobilierul modern sau ferestrele din perete până în tavan care oferă priveliști minunate asupra lumii exterioare sunt lucruri care fac din Guna Villa un loc cald și primitor. Pe lângă toate aceste lucruri, poate ca atracția acestei construcții este reprezentata de o platforma construita in coltul de nord – vest al casei care se ridica la 15 metri deasupra podelei pădurii. Este ca un turn de observație unde poți medita și admira frumusețile naturii.

Vilă modernă
Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

65 de locuri de parcare noi în Sectorul 1. Clotilde Armand: Solicitarea noastră de a primi parcarea Podul Basarab de la primăria Capitalei a fost aprobată

Articolul următor

Biserica Baptistă Chineză contemporană

Recomandăm și...