Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Weekend plin de oportunități pentru iubitorii de animale: Sterilizări gratuite și târg de adopții în Sectorul 2

Weekend plin de oportunități pentru iubitorii de animale: Sterilizări gratuite și târg de adopții în Sectorul 2

Dacă ești un iubitor de animale și locuiești în Sectorul 2 al Capitalei, avem vești bune pentru tine. Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a reluat campania de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună. Această inițiativă vine în sprijinul bucureștenilor care doresc să își sterilizeze și microcipeze patrupedele în mod gratuit.

Clinica veterinară mobilă Sache Vet Clinic va fi amplasată în parcarea magazinului Dedeman, situat pe Șoseaua Colentina numărul 426. Sterilizările și microcipările vor avea loc în weekend, mai exact pe 30 septembrie și 1 octombrie. În prima ediție a campaniei, 100 de câini au fost sterilizați și 64 au fost microcipați gratuit. Datorită cererii mari, ASPA a decis să continue această campanie, în special pentru locuitorii din cartierul Ion Creangă.

Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie să faci o programare. Poți suna la numărul 0743.204.942, de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00.

Dar campania ASPA nu este singura inițiativă care aduce bucurie iubitorilor de animale. În același weekend, RiseUp Student Fest organizează un târg de adopții în campusul Universității Politehnica București. Aici, doritorii pot adopta un câine sau o pisicuță, toate fiind sănătoase, vaccinate, microcipate și sterilizate.

Weekend plin de oportunități pentru iubitorii de animale: Sterilizări gratuite și târg de adopții în Sectorul 2

Și ca să facă experiența și mai plăcută, sponsorii evenimentului au pregătit o serie de surprize. Printre acestea se numără vouchere de reducere pentru hrană și jucării de la MAXI PET România, ședințe gratuite de cosmetică canină, medalioane inteligente cu cod QR și chiar un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei. Adopțiile sunt gratuite, iar târgul este deschis publicului între orele 10:00-18:00.

Deci, dacă te gândești să îți mărești familia cu un nou membru blănos sau pur și simplu vrei să îți sterilizezi patrupedul, weekendul acesta pare a fi momentul perfect. Și nu uita, adoptarea și sterilizarea sunt gesturi responsabile care contribuie la bunăstarea animalelor și la o comunitate mai armonioasă.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Locuri de parcare noi și spații pentru biciclete: Militari și nordul Bucureștiului se pregătesc pentru o revoluție urbană

Articolul următor

Sensuri unice pentru un trafic mai fluid în Sectorul 1: Ce străzi sunt afectate și cum poți contribui la schimbare

Recomandăm și...