0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Dristor din București

Cartierul Dristor este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Situat în sectorul 3, în estul orașului, se laudă cu o istorie bogată, foarte multe obiective de interes și o apreciere mare din partea celor care doresc să locuiască într-o zonă cu acces rapid către restul orașului, cu multe magazine, mall-uri, grădinițe și școli, cu bulevarde largi și cu opțiuni imobiliare interesante.

Stația de metrou Dristor este un important nod al metroului bucureștean și asigură o mobilitate foarte bună pentru locuitori.

Părerile experților Cartierul Dristor

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Dristor, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Dristor din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Dristor și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Dristor din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Dristor

În cartierul Dristor există spitale și policlinici, grădinițe, școli și licee, centre comerciale și câteva cartiere rezidențiale noi, care se îmbină foarte bine cu blocurile construite în urmă cu 3-4 decenii.

Obiective Turistice în Cartierul Dristor din București
Obiective Turistice în Cartierul Dristor din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dristor din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dristor din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Dristor

Magazine și Piețe în Cartierul Dristor din București
Magazine și Piețe în Cartierul Dristor din București

Magazine și Piețe Cartierul Dristor

Linii de Transport Public în Cartierul Dristor din București
Linii de Transport Public în Cartierul Dristor din București

Cartierul Dristor Tipuri de locuințe

Cartierul Dristor Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală