Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Dristor

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Dristor

Cartierul Dristor este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Situat în sectorul 3, în estul orașului, se laudă cu o istorie bogată, foarte multe obiective de interes și o apreciere mare din partea celor care doresc să locuiască într-o zonă cu acces rapid către restul orașului, cu multe magazine, mall-uri, grădinițe și școli, cu bulevarde largi și cu opțiuni imobiliare interesante.

Stația de metrou Dristor este un important nod al metroului bucureștean și asigură o mobilitate foarte bună pentru locuitori.

Părerile experților Cartierul Dristor

Cartierul Dristor face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dristor tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dristor, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1440 Euro pe lună, cu 3 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1800 Euro pe lună, cu 4 procente mai mari decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Dristor

În cartierul Dristor există spitale și policlinici, grădinițe, școli și licee, centre comerciale și câteva cartiere rezidențiale noi, care se îmbină foarte bine cu blocurile construite în urmă cu 3-4 decenii.

Obiective Turistice în Cartierul Dristor
Obiective Turistice în Cartierul Dristor
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dristor
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dristor

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Dristor

Magazine și Piețe în Cartierul Dristor
Magazine și Piețe în Cartierul Dristor

Magazine și Piețe Cartierul Dristor

Linii de Transport Public în Cartierul Dristor
Linii de Transport Public în Cartierul Dristor

Rata criminalității în Dristor

Administrativ, Dristor, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Dristor se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dristor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dristor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dristor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Dristor?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Dristor încep de la:

 • Garsoniere - 70000 €;
 • Apartamente cu două camere - 72291.5 €;
 • Apartamente cu trei camere - 111000 €;
 • Apartamente cu patru camere - 151401 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 180000 €;
 • Case individuale - 84900 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Dristor?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Dristor încep de la:

 • Garsoniere - 270 €;
 • Apartamente cu două camere - 410 €;
 • Apartamente cu trei camere - 450 €;
 • Apartamente cu patru camere - 530 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1440 €;
 • Case individuale - 1800 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Dristor?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Dristor au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Dristor 1, Dristor 2, Liniile de tramvai 1, 19, 23, 27 și Liniile de autobuz 135, 330, 331, N103, N104

Ce școli pot găsi în Cartierul Dristor?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Dristor, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Nr. 86, Grădinița Numărul 67 și Școala generală Just4Kids.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Dristor?

Cei care locuiesc în Cartierul Dristor, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Centrul Comercial Park Lake, Mega Image și Piața Râmnicu Sărat.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Dristor?

Locuitorii din Cartierul Dristor, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Alexandru Ioan Cuza, Centrul Vechi (15 min) și Parcul Gheorghe Petrașcu.