0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Pipera din București

Zona Pipera este o adevărată inimă economică pentru București, aici regăsindu-se foarte multe clădiri de birouri în care lucrează zeci de mii de angajați. Pipera se află la o distanță de 8 km de piața Unirii și datorită faptului că a devenit un adevărat Hub pentru firmele din IT și pentru diverse corporații, s-a extins semnificativ, în ultimii ani construindu-se numeroase cartiere rezidențiale.

Deși localitatea beneficiază de o rețea de apă curentă și canalizare, destul de puține locuințe noi sunt racordate la acestea. Totuși, localnicii de aici au acces rapid către centru prin intermediul metrului și beneficiază de grădinițe, școli, cabinete medicale și majoritatea celorlalte utilități necesare.

Părerile experților Cartierul Pipera

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Pipera, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Pipera din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Pipera și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Pipera din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Pipera

Pipera Plaza este unul dintre punctele de interes construite recent. Locuitorii zonei se pot bucura și de alte obiective cel puțin la fel de atractive, care îi ajută să obțină o doză mai mare de confort.

Obiective Turistice în Cartierul Pipera din București
Obiective Turistice în Cartierul Pipera din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Pipera din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Pipera din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Pipera

Magazine și Piețe în Cartierul Pipera din București
Magazine și Piețe în Cartierul Pipera din București

Magazine și Piețe Cartierul Pipera

Linii de Transport Public în Cartierul Pipera din București
Linii de Transport Public în Cartierul Pipera din București

Cartierul Pipera Tipuri de locuințe

Cartierul Pipera Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală