0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Berceni din București

Cartierul Berceni este un cartier din sectorul 4 al capitalei, care se întinde pe o suprafață de 570 de hectare. Este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului, aici avându-și reședința nu mai puțin de 120 000 de locuitori.

Dat fiind numărul mare de locuitori, cartierul este foarte bine dotat în ceea ce privește utilitățile sau instituțiile de învățământ și de sănătate. Cele mai multe locuințe de aici sunt sub formă de apartamente, însă există și câteva case.

Circulația din cartier nu este cea mai fluidă, însă locuitorii au mai multe variante prin șoselele Olteniței sau Berceni și bulevardele Alexandru Obregia și Constantin Brâncoveanu. Stațiile de metrou din zonă, precum și mijloacele de transport de suprafață ajută și ele foarte mult la fluidizarea traficului.

Părerile experților Cartierul Berceni

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Berceni, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Berceni din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Berceni și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Berceni din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Berceni

Locuitorii cartierului Berceni au acces la toate utiltățile de care au nevoie, de la magazine și centre comerciale mari până la școli, grădinițe, centre de sănătate și înfrumusețare, etc.

Obiective Turistice în Cartierul Berceni din București
Obiective Turistice în Cartierul Berceni din București

Recreere și agrement Cartierul Berceni

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Berceni din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Berceni din București
Magazine și Piețe în Cartierul Berceni din București
Magazine și Piețe în Cartierul Berceni din București

Magazine și Piețe Cartierul Berceni

Linii de Transport Public în Cartierul Berceni din București
Linii de Transport Public în Cartierul Berceni din București

Cartierul Berceni Tipuri de locuințe

Cartierul Berceni Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală