Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Iancului

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Iancului

Cartierul Iancului este desfășurat în jurul arterei și pieței cu același nume. Este un cartier în care predomină blocurile cu 10 etaje, însă pot fi găsite și numeroase case în care de-a lungul timpului s-au dezvoltat mai multe afaceri.

Este un cartier dinamic, cu numeroase oportunități pentru locatari, cum ar fi restaurantele, sălile de fitness sau micile magazine. Stația de metrou din zona Pieței Iancului oferă mobilitate și atrage numeroși investitori imobiliari. De asemenea, la mobilitate contribuie și șoselele largi, precum Mihai Bravu sau Pache Protopopescu.

Părerile experților Cartierul Iancului

Cartierul Iancului face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Iancului tind să fie cu aproximativ 17procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Iancului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 360 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 520 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 776 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 970 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Iancului

Situat în zona semicentrală a Bucureștiului, cartierul Iancului a fost un spațiu perfect pentru dezvoltarea unui număr mare de puncte de interes, unele dintre ele atractive pentru toți locuitorii capitalei.

Obiective Turistice în Cartierul Iancului
Obiective Turistice în Cartierul Iancului

Recreere și agrement Cartierul Iancului

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Iancului
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Iancului
Magazine și Piețe în Cartierul Iancului
Magazine și Piețe în Cartierul Iancului

Magazine și Piețe Cartierul Iancului

Linii de Transport Public în Cartierul Iancului
Linii de Transport Public în Cartierul Iancului

Rata criminalității în Iancului

Administrativ, Iancului, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Iancului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Iancului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Iancului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Iancului?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Iancului încep de la:

 • Garsoniere - 70000 €;
 • Apartamente cu două camere - 72291.5 €;
 • Apartamente cu trei camere - 111000 €;
 • Apartamente cu patru camere - 151401 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 180000 €;
 • Case individuale - 84900 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Iancului?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Iancului încep de la:

 • Garsoniere - 260 €;
 • Apartamente cu două camere - 360 €;
 • Apartamente cu trei camere - 420 €;
 • Apartamente cu patru camere - 520 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 776 €;
 • Case individuale - 970 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Iancului?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Iancului au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Piața Iancului, Liniile de tramvai 1, 10, 46, 55 și Liniile de autobuz 135, 311, 330, 335

Ce școli pot găsi în Cartierul Iancului?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Iancului, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială 56, Școala Gimnazială Numărul 85 și Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Iancului?

Cei care locuiesc în Cartierul Iancului, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Carrefour Express PRONTO! , Mega Image și Intermacedonia.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Iancului?

Locuitorii din Cartierul Iancului, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Tolbuhin, Teatrul de Artă și Parcul Lia Manoliu.