0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Tei din București

Cartierul Tei este un cartier din teritoriul administrativ al sectorului 2 al Capitalei și este una dintre zonele rezidențiale foarte atractive. Este un cartier verde, cu bulevarde largi și cu acces facil către mijloacele de transport în comun. Deși este un cartier care se întinde pe 138 de hectare, nu are foarte multe unități de învățământ de stat ( o școală, un liceu și un centru universitar). Totuși, locuitorii de aici se pot bucura de facilitățile educaționale ale cartierelor învecinate.

Locuințele din cartierul Tei se împart în blocuri de peste 10 etaje, construite atât înainte de 1989, cât și după, precum și în case pe un singur nivel.

Părerile experților Cartierul Tei

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Tei, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Tei din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Tei și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Tei din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Tei

Printre principalele puncte de interes ale cartierul Tei se număra Universitatea de Construcții, parcurile Circului și Tei, precum și numeroasele cafenele, restaurante și magazine din zonă.

Obiective Turistice în Cartierul Tei din București
Obiective Turistice în Cartierul Tei din București

Recreere și agrement Cartierul Tei

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Tei din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Tei din București
Magazine și Piețe în Cartierul Tei din București
Magazine și Piețe în Cartierul Tei din București

Magazine și Piețe Cartierul Tei

Linii de Transport Public în Cartierul Tei din București
Linii de Transport Public în Cartierul Tei din București

Cartierul Tei Tipuri de locuințe

Cartierul Tei Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală